Haberler

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı

Güncelleme:

Galatasaray, Sakaryaspor altyapısında forma giyen kaleci Emircan Seçgin ve Gençlerbirliği altyapısında forma giyen Ercan Şirin'i renklerine bağladı.

Galatasaray kulübünün altyapı akademisi, Sakaryaspor'un 16 yaşındaki kalecisi Emircan Seçgin ve Gençlerbirliği altyapısında forma giyen 18 yaşındaki Ercan Şirin'i transfer etti.

Galatasaray, genç savunma oyuncusu Ercan Şirin ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı ve Gençlerbirliği'ne bu futbolcu için yetiştirme bedeli ödeneceği öğrenildi.

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı(Galatasaray'ın, Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Ercan Şirin)

EMİRCAN SEÇKİN'İN 1-2 YILA A TAKIM SEVİYESİNE ÇIKMASI BEKLENİYOR

Hazırlık maçında Galatasaray'a karşı görev alan genç file bekçisi Emircan Seçkin'in, 1-2 sene içerisinde A takım seviyesine çıkması bekleniyor.

Galatasaray, Futbol Akademisi bu sezon Mirza Cihan, Malik Karaahmet, Emircan Seçgin, Murat Şenel ve Ata Öztürk'ü de transfer etmişti.

Galatasaray Ercan Şirin ve Emircan Seçgin'i Kadrosuna Kattı(Galatasaray'ın, Sakaryaspor'dan transfer ettiği Emircan Seçkin)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Turan:

Keşke gerçekten gençlere önem veriliyor olsa ama maalesef büyük takımlar sadece para olmadığı için gençlere yöneldi

16
0
yanıtYanıtla
MANE:

Galatasaray bu sene sıfır çeker evine döner

4
5
yanıtYanıtla
G.S:

Gecen sezon da sífir ceker demişlerdi. me oldu?

yanıt0
yanıt0
yorumcu:

yazın başında gomis teklif varken satılmalı dediğimde bana fb li bjk li diye hakaret edenler nerdeler? (bu arada Fanatk GS liyim ve fb li bkj li bana göre hakarettir)

5
2
yanıtYanıtla
osman:

Gençlerin önünü acmak lazım

7
0
yanıtYanıtla
Adınızı YazınZZZ:

Ya olmayan beyninizle futbol falan izlemeyin yormayın o boş beyninizi. Bu çocuklar Gs yi gruptann mı çıkaracakmış. . Sizin gibi futbol cahili insanları memnun etmek için alınan çöpler yüzünden batıyor kulüpler. Siz çenenizi kapatıcaksınız ve Türk kulüpleri artık para kazanmaya çalışacak. Para oldumu başarı geliyor.

0
6
yanıtYanıtla
trombosit:

galatasaray ş. liginde 4 puan alıp sonuncu olacak grupta bunu yazıyorum not edin sonra kahinmiydi o yorumu yazan dersiniz

0
5
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

iyi iş

4
0
yanıtYanıtla
www:

Gençlere şans vermek lazım . .

4
0
yanıtYanıtla
erdall:

BELHANDAYI ovmus durmussunda arkadasım kaç sezondur takıma ne faydası oldu. ya nazını cekiyoz ya cazını, gomis dediğin adam 39 da gol atsa karakter yok olsa akhisar macında belli olurdu. bu gomisten bu sene faydalanacağımıza inanıyormusun cidden, bence sen futbol bilgini bir gözden geçir derim.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title