Haberler

Galatasaray, Ercan Saatçi'yi Galatasaray Taraftarlarından Özür Dilemeye Davet Etti

Galatasaray Yönetimi, Spor Yazarı Ercan Saatçi'yi Sarı-kırmızılı Taraftarlardan Özür Dilemeye Davet Etti.

Galatasaray yönetimi, spor yazarı Ercan Saatçi'yi Sarı-kırmızılı taraftarlardan özür dilemeye davet etti.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Ercan Saatçi'nin büyük bir gaflet ve delalet içinde Galatasaray tribünlerinin derbi maç öncesinde hazırladığı ve ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye hiçbir şekilde hakaret içermeyen tribün şovuna iftiraya varan bir yorum getirdiği belirtilerek, "Pazar akşamı Ali Sami Yen Stadı'nda sadece Galatasaraylılar değil tüm Türkiye'nin takdir ettiği üzere sahaya yüreğini koyan Aslanlarımız, bileğinin hakkıyla ezeli rakibimiz Fenerbahçe'yi mağlup etmiş ve ligin kalan 2 haftasına lider olarak girmiştir. Ancak üzülerek şahit olmaktayız ki, asıl amacı sahadaki 90 dakikayı analiz etmek, futbolu yorumlamak olan spor yazarlığı mesleğini asli mesleği müzisyenlik yanında hobi olarak sürdüren Ercan Saatçi, büyük bir gaflet ve delalet içinde Galatasaray tribünlerinin karşılaşma öncesinde hazırladığı ve ezeli rakibimize hiçbir şekilde hakaret içermeyen tribün şovuna iftiraya varan bir yorum getirmiştir. Karşılaşmayı Ali Sami Yen Stadı'nda değil, evinde televizyondan seyreden 'fahri spor yazarı' Ercan Saatçi'yi bir sonraki yazısında konu hakkında özür yazısı kaleme almaya davet ediyor ve bu yazıya kaynak olacak söz konusu tribün şovu hakkında bilgilendirmeyi dikkatine sunuyoruz" denildi.

Galatasaray taraftarının el emeği ve uzun uğraşlar sonrasında hayata geçirdiği koreografide tüm dünyanın yakından tanıdığı 'Street Fighters' adlı bilgisayar oyununun karakterlerinin yer aldığı, Ercan Saatçi'nin sorguladığı yeşil rengin ise yine tüm dünyadaki sporseverlerin yakından tanıdığı saha zemini olduğu belirtilen açıklamada, "Futbolu, yeşil zeminden uzaklaştırıp, renkleri sorgulayanlara, 103 yıldır sarı-kırmızı formayla yeşil zeminde futbol oynayan Galatasaray'a bu iftirayı atmaya cüret edenlere cevabımız dün gece skor tabelasında yazandır. Galatasaray Spor Kulübü olarak, derbi karşılaşması öncesinde yaptıkları tribün şovlarıyla ezeli rekabetin tadını çıkartan ve 90 dakika boyunca sahadaki Aslanlar'ı hiç susmadan destekleyen Büyük Galatasaray Taraftarı'na teşekkür ediyor ve onlarla gurur duyduğumuzu bir kez daha yinelemek istiyoruz" ifadeleri kullanıldı.

(İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title