Haberler

Galatasaray Divan Kurulu Toplantısı (3)

Galatasaray Kulübü Divan Kurulunun şubat ayı olağan toplantısı yapıldı.

Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa seçilen Mustafa Cengiz ile yönetim kurulu, ilk kez üyelerin huzurunda yer aldı.

Kulübün eski başkanı Dursun Özbek ve yönetiminde yer alan isimlerden bazıları da yine toplantıya katıldı.

Mustafa Cengiz ve Dursun Özbek'in üyelere hitap etmesinin ardından, güncel olaylara dair üyelerin konuşmalarına geçildi.

Cengiz: "Projeler zaten devam eder"

Toplantının sonunda yöneltilen soruları yanıtlamak için bir kez daha kürsüye gelen Mustafa Cengiz, Dursun Özbek'in, kendi döneminde başlatılan projelerin devam ettirilmesi yönündeki sözleriyle ilgili olarak, "Projeler zaten devam eder. Bunlar ne benim ne de Dursun Özbek'in projeleri. Ali Sami Yen başkanımızdan bu yana devredilmiş miraslar. Hizmette, yatırımda, süreklilik esastır." diye konuştu.

Florya'nın taşınması için Kemerburgaz'da inşa edilecek arazinin 150 değil, 101 dönüm olduğunu kaydeden Cengiz, "Kemerburgaz'ın maketini görmüştük. Perşembe günü ihaleye girdik ve araziyi yeni aldık. İnşallah belli bir süreç içinde inşaatını yapacağız. Bu konuda devletimiz bize destek veriyor." ifadelerini kullandı.

Riva ve Florya projelerinin geliştirilmesi için Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile temasta olduklarını yineleyen Cengiz, hedefledikleri noktalara ulaşmaları halinde, sadece Riva'dan elde edilecek gelirle kulübün borçlarını sıfırlayabileceklerini savundu.

Öte yandan, UEFA Finansal Fair Play kriterleri denetimlerine de dikkati çeken Cengiz, şunları söyledi:

"Seçildiğim günün sabahı iki UEFA yetkilisiyle görüşmek durumunda kaldım. Kendimi övmek için söylemiyorum, şu duyumu UEFA merkezinden aldım, 'Biz ilk defa bir başkanla kontak kurabildik.' demişler. Bu çok hoşuma gitti. Dün ya da evvelsi gün, artık günleri karıştırıyorum, Türkiye Futbol Federasyonundaydım. Sağlıklı bir görüşme yaptık. Bu görüşmenin ana teması da UEFA ve Finansal Fair Play'di. Bizler itilmiş kakılmış toplumlar değiliz. Bizim geçmişimiz var. Bize kimse taşra ülkesi muamelesi yapamaz. Mevcut UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de çok değerli biri. UEFA yerli yerine oturacak ve bizleri anlayacak. Bize düşmanlığı yok ama mevcut durumu, kendimizi iyi ifade etmeliyiz. Eğer UEFA bizim kanatlarımızı şimdi kırarsa, asla uçamayız. Biz bunun işaretlerini de kendilerine göstereceğiz."

Cengiz'in konuşmasının ardından sona eren divan kurulu toplantısı, yaklaşık 4 saat sürdü. Yaklaşık 400 üyenin katıldığı toplantıda salon tamamen doldu.

(Son)

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Riva Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title