Haberler

Galatasaray, Denizli'den Lider Olarak Döndü

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 10. Haftasında Deplasmanda Denizlispor'u 2-1 Yenerek, Yeniden Liderliğe Yükseldi.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek, yeniden liderliğe yükseldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, oyunun kendileri için çok şanslı bir şekilde geliştiğini belirterek, "İkinci yarının hemen başında aldığımız o darbeyi gerek oyun, gerekse mücadele olarak hazmedebildik. Bilhassa pozisyon olarak bugün çok iyi bir performans ortaya koyduk. Bundan dolayı futbolcularımı kutluyorum" dedi.

İsmael Bouzid ile ilgili sorular üzerine Feldkamp, "İsmail genç bir oyuncu ve bugün zor bir görev üstlendi. İyi bir oyundan sonra da yaptığı o hatayı, tabi ki bazı oyuncularla kapatmak mümkün değil. Ama bunu gençliğine vermek lazım" diye konuştu.

Denizlispor karşısında iyi bir performans ortaya koyduklarını ve kazandıklarını ifade eden Alman teknik adam, "Olmayan oyuncularımızı konuşmak yerine, bu galibiyeti elde edenleri konuşmak lazım. Takımla ilgili konuşmak gerekiyorsa, forvete de değinmek lazım. Forvette oynayan oyuncularımız çok iyi çalıştılar ve gol pozisyonları yakaladılar" ifadelerini kullandı.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, namağlup bir takımla oynadıklarını belirterek, "Galatasaray çok iyi bir takım ve iyi mücadele ettiler. Biz de iyi mücadele ettik. İkinci yarıda golü bulduktan sonra yine geri çekildik. Savunmamız öne çıkmıyor, bu bir alışkanlık oldu. Gol gelsin diye bekledik. İyi mücadelenin sonucunda en az bir puan almamız gerekiyordu. Son dakikada verilen penaltı kararı ağırdı. Galibiyeti hakkettiniz mi diye sorarsanız, Galatasaray iyi mücadele etti. Mücadelemizden

memnunum, bu mücadele bize bir puan getirirdi. Bana göre de getirmişti. Ancak hakem çok yanlış kararlar verdi. En azından bir puanı alabilirdik. Galatasaray'ı kutluyorum" diye konuştu.

Denizlispor Başkanı Ali İpek de, iyi futbol oynamadıklarını belirterek, "Maçın ikinci yarısında iyi oynamadık ve oyunu kendi sahamızda kabul ettik. Galatasaray'a 'Gel bize gol at' dedik. Galatasaray'ın en az 5 net gol pozisyonu var. 2-1 mağlubiyet bu futbola göre normal" dedi.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de, ortaya konulan futbolun kendilerini sevindirdiğini belirterek, "Bugün ortaya konulan mücadeleden dolayı tüm futbolcuları kutluyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bu moral ile lider dönmek istiyorduk, lider de dönüyoruz. Önemli olan liderlikte uzun süre kalabilmek. Bu mücadeleyi gösterdikten sonra onu da başaracağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Serhat Gülpınar da, galibiyet için sahaya çıktıklarını, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Bir puanı aldık dediğimiz anda gol yedik. İyi bir mücadele verdik. Bir puan hakkımızdı diye düşünüyorum, ama olmadı. Sonuçta Galatasaray büyük takım. Alacağımız bir puan değerliydi ama olmadı" ifadelerini kullandı.

Denizlisporlu futbolcu Gökhan Güleç, kötü oynadıklarını belirterek, "Söylenecek fazla bir şey yok. Maçı kendi yarı sahamızda kabul ettik. Galatasaray eksikliklerine rağmen iyi futbol oynadı. Onları tebrik ediyorum" dedi.

Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek de, galibiyet sebebiyle tüm takım arkadaşlarını kutladığını belirterek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Buna rağmen maçı kazanmayı başardık. Son dakikalarda kazandık ama başardığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Denizlispor karşısında alışık olmadığı ve bugüne kadar sadece Ankaragücü'nde oynarken birkaç defa oynadığı bir mevkide oynadığını dile getiren tecrübeli futbolcu Hasan Şaş ise, "Alışık olmadığım bir mevkide oynadım, ama hocamın verdiği görevi yapmaya çalıştım. Bordeaux maçından sonra toparlanmak çok güçtü. Fiziki ve beyin olarak yorgunduk. Ama arkadaşlarla maçtan önce maçın önemini konuştuk. 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Önemli olan galip gelmekti. Bu galibiyet bize çok iyi geldi" dedi.

Bu arada Galatasaray'ın Kamerunlu futbolcusu Song, soyunma odasından çıkarken eline Türk bayrağı aldı ve asker selamı verdi.

(AV-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title