Haberler

Galatasaray'da Sakatlanan Eren Derdiyok, En Az 1 Ay Yok

Güncelleme:

Galatasaray'ın dün oynadığı Bursaspor maçında sakatlanan Eren Derdiyok, en az 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda dün akşam Bursaspor'a karşı ilk 11'de forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması gerçekleştirdi. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan idmana ise dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra dörde dört ve iki jokerli kontrol pas oyunu, ardından da beşe beş tek pas oyunu oynandı. Devam eden bölümde dar alan oyunları (ikiye iki, üçe üç, dörde dört, beşe beş) üzerinde duruldu. Ana bölümde ise sınırlı alanda çift kale oyun gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

EREN EN AZ 1 AY YOK

Dün oynanan Bursaspor maçından sonra hastanede yapılan tetkiklerinin ardından sol ayak kapsülünde yırtık ve ayak kemiklerinde kontüzyon (ezilme) tespit edilen Eren Derdiyok'un tedavisine başlandığı belirtildi. Ryan Donk'un da yapılan tetkik ve muayenesinin ardından sol gözünde konjonktiva yırtığı tespit edildiği ifade edildi. Yapılan ilk müdahalesinden sonra taburcu olan Donk'un tedavisine ve takibine başlandığı da bildirildi.

Galatasaray, Teleset Mobilya Akhisarspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 16.00'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Murat Erat Bursaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

52/1Afyonlu:

almayın gülenin ahını çıkar aveste aveste 8 topçula gönderin ''''AİDADINI YOKSA DAHADAHA LAR OLUSA KARIŞMAHA''''F. TERİM BİLİR O İŞLERİ HEMEN AYARLAR ARTIK?''''TÜKÜRDE İRTİBART KURAR ''''salak yön. de varparaçaodur. o o gibilerinde verir verir yeterki çıkarları olsun?BAKIN BJK BAŞ. YAPAMADIĞINI TFF ELEGEÇİRİP HEMDE SDATLARI YOK İKEN ŞAM. YAPTI NASIL HAKEMLERİ KORUMAYA ALDIK DİYENDE BJK ESKİ TFF BAŞ. DEMEDİMİ EEE BJK BJK LILAR BİZ ENEYİ FİLANDA DEYİLİZ. milanğazımızda yokki hep zenginlermi tff olur eea

1
5
yanıtYanıtla
Jdjsbxjf:

Afyonu fazla basmissin haci. Ne diyorsun sen. Git kendini baska ise ver. Agir ve fazla geliyor sana bu konular

yanıt1
yanıt0
Daso:

Gecmis olsun , simdi 1ay Eren Derdivar

3
3
yanıtYanıtla
Serdar:

Geçmiş olsun. Sinan gümüş ile boşluğu doldururuz hayırlısı ile.

0
0
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

A. ÇAKAR HAYATDA SORSANIZA ULUEREN SP. PURORAMINDA BÖYLE TLF. ÇALIP KONUŞTUNMU ARKADAŞIN NE DEDİ SORUN O KORKUDAN PATOLONA O ZAMANLAR TRZ. LULARDAN KORKUDAN ÇOK DONUNA KAÇIRMIŞTIR. KIZARMIŞTIR BİRKONUŞSA TS HAKKINDA HEMEN ÇIKDILAR SANKİ HAKLILAR İŞTE 6S LI HELVAÇI ARIBOĞAN SAYESİNDE GİTDİLER AMA ÖZELMAH. LAVEDİLDİ YENİ MAH. ŞİKE YOK DEDİ YARĞI KARARINDAN SONRADA O SALAKLAR BAŞ. İŞ BAKARLAR ARTIK YALANIMIZ YOKKİ KONÇUNALIM GÖRDÜKLERİMİZ GÖRMEDİKLERİMİZDE TS MÜKAFATI İYİTOPÇULARINI 6S VERMEDİMİ EEE SALAKL

0
0
yanıtYanıtla
TRAK:

KİM VERDİ BUNA BU KADAR AFYONU NE DEDİĞİNİ ANLAYABİLEN VAR MI. SENİN İLE AYNI H2O TÜKETTİĞİME ÜZÜLÜYORUM. YORUM YAPMA SEN KARDEŞ GİT BOŞBELEŞLİK YAP BİRAZ.

yanıt0
yanıt0
52/1Afyonlu:

a. çakar Ulueren sp. puroramında çakarın cep tlf. çaldı arkadaşım arıyor karşımda kimvar biliyormusun derçakar kim dedi çanlıyayında bulur oynatırsınız. birgeri bir ileri diye çocuklar iyi okuyunda büyüyün birazda akıllı olunneyse çakar kim dedi adam karşı masada ''''ARIBOĞAN=HELVAÇI?=(tff görevdelerde vede tff baş. haberiyok. neden çanlıyayında ts şam. liğ gidiyormu dedi ali baş. nerden çıkdı ts dadi çanlı adam istifa etdi)bazı salaklar yaaişine gelmiyor yada salak?)UEFA HAKİM VAR DEDİ ÇAKARDA BU İŞTE

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title