Haberler
Güncelleme:

Galatasaray, Mohamed'in ceza almaması için MHK'ye başvurdu

Galatasaray Kulübü, olaylı MKE Ankaragücü karşılaşmasında kırmızı kartla oyun dışında kalan Mostafa Mohamed için, kırmızı kartın hatalı olduğunun tespitinin yapılması adına Merkez Hakem Kurulu'na başvurulduğunu açıkladı. Sarı-kırmızılılar, 2007 yılında Rüştü Reçber'in kırmızı kart görüp ceza almamasını emsal gösterdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

Kemal:

Ağla concon ağla

6
14
yanıtYanıtla
Sallamasyon:

Yok artik ya bu gayse isin iyice civkini çıkardı emsal gosterdigi yilda VAR yok hakem göğüsle mudaheleyi uzak kalip yanlis yorumlayip el diye kırmızı veriyor. Ancak burada yil olmus 2021 var hakemleri de ekran basinda izliyor yanlis bir karar aninda mudahele etmek için adam dirsek vuruyor neymis kafasını dirsege goturmusmus oldu benimde dayimin cocuklari mermiye kafa atiyordu zaten

5
13
yanıtYanıtla
Burhan:

Yok artık ya. . . Maçı da iptal edip 3 puan versinler. . . .

6
9
yanıtYanıtla
Hak aranıyor neden bahsediyorsun sen:

Adam kırmızı kartlık haraket yapmadı belli izlememişssiniz konusuyorsun

yanıt6
yanıt6
yavuz:

Normaldir bunlar alışıklar kurallar gs ye başka çalışır yıllar önce gökhan zan kırmızı kart cezalısıyken karar erteleme diye Türkiye tarihinde görülmemiş kararla oynamaya devam etmişti.

7
6
yanıtYanıtla
Canmen:

. . . evet ayni dönemde Terim cezasida. . . !!!

yanıt0
yanıt1
Yusuf:

Bari yorum yazmayın. Biraz yüzünüz kızarsın ya.Sağlık çalışanlarının ismini bile bu dönemde pis işlerinize karıştırdınız. Daha ne diyelim susun ve utanın.

yanıt1
yanıt0
drjohnfire:

yusuf haftayada yusuf yusufsunuz.

yanıt2
yanıt2
aa:

pozisyonu normal olarak yavaşlatmadan izlerseniz adamın kontrolsüz bir şekilde mostafaya çarptıgını görürsünüz , toslama gibi olmuş, yavaş çekim gözü ve insanı yanıltıyor. . . . . . . . . .

5
4
yanıtYanıtla
Erhan:

Ne diye ağlıyorsun kos koca Galatasaray kulübü elinde falcao var oynat 2 maç sanki falcao amatör topçu, şimdiye kadar kaç penaltı kazandınız bir bakın ağlamayın

3
4
yanıtYanıtla
Erhan:

Zamanında şike ile 8-0 yenip şampiyon olduğunuz seneye sayın gitsin

2
2
yanıtYanıtla
Güzel insan:

Zaten kart kırmızı olmamalıydı..ama cezayıda verecekler.busene fenerasyon iş başında

2
1
yanıtYanıtla
Musyafa:

Bariz şekilde dirsek var terimin tek amacı 3 maç verilmesin şuanki baskı 1 maç alsın baskısı

1
1
yanıtYanıtla
bjk:

bence onun kırmızısını iptal edip kırmızıyı abubakara versin ler bu en mantıklısı gibi duruyo

1
1
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Pozisyon İstem dışı kontrolsüz yapılarak oluşmuştur. Cezası sarı kart. Maçın hakemi olayı abartarak kırmızı kart vermiştir. Zaten Süper lige iyi futbol oynayan futbolcu gelmiyor. Avrupa başarıları da bu yüzden gelmiyor. Gelen oyuncuları da hakemler kaçırtıyor. Gereksiz kartlar ve cezalar var.

1
0
yanıtYanıtla
bjk:

ağlaman bittimi . . .

yanıt0
yanıt0
Bjk56:

İyide kediciğim bariz kırmızı daha nasıl olsun yara bere içinde kaldı adamın ağzı daha çenesinidemi kırsın saçmalamayın

0
1
yanıtYanıtla
sporcu:

ankaragücü futbolcusu İbrahim Akdağ adam bu işin profesyonel tiyatrolu futbolcu olmuş. İlk yarı Erzurumda oynarken Falcao''ya da, aynısını yapıp kırmızı kartla atılmasını sağlamıştı. Bu tip pozisyonlar her maçta oluyor. hakemler ve var''dakiler uyumaya devam ediyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title