Haberler

Galatasaray'dan Mıchael Laudrup'a Yıllık 1.2 Milyon Euro

Teknik Direktör Arayışlarını Sürdüren Galatasaray'da, İsmi Geçen Danimarkalı Teknik Adam Michael Laudrup'un Transferi Konusunda Yeni Gelişmeler Yaşanıyor.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray'da, ismi geçen Danimarkalı teknik adam Michael Laudrup'un transferi konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Bir süredir Galatasaray'la birlikte ismi anılan İspanyol ekibi Getafe'nin eski teknik direktörü Michael Laudrup konusunda yeni iddialar ortaya atılıyor. Goal.com adlı uluslararası yayın yapan bir İnternet sitesinde Lucas Brown imzasıyla yayınlanan haberde, Galatasaray'ın Danimarkalı teknik adama yıllık 1.2 milyon euroluk bir teklifte bulunduğu ve Laudrup'a iki yıllık sözleşme teklif ettiği ifade edildi. Haberde ayrıca, Galatasaray adına Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in transfer görüşmelerini yürüttüğü de ifade edildi.

Bu arada, teknik direktörlük kariyerini İspanya'da sürdürmek isteyen Laudrup için kapıların bir bir kapandığı da haberde vurgulanırken, İspanya dışından ise Yunan ekibi Panathinaikos ve Rus temsilcisi CSKA Moskova'nın da Danimarkalı teknik adamla ilgilendikleri ancak her iki takımında Galatasaray kadar ciddi bir teklif yapmadıkları belirtildi.

(ERS-ERS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title