Haberler

    Galatasaray'dan Eurocup'ta 4'te 0

    Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası B Grubu 4. hafta maçında Litvanya temsilcisi Lietkabelis'e 78-73 yenildi.

    Bu sonuçla Galatasaray Odeabank, gruptaki 4. maçından da yenilgiyle ayrıldı. Lietkabelis ise 2. galibiyetini aldı.

    Karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray Odeabank, Summers ve Hopson'ın etkili oyunuyla 5. dakikayı 11-5 üstün geçti. Periyodun kalan bölümünde iyi savunma yaparak rakibine fazla sayı şansı tanımayan ve Summers ile üç sayı çizgisinin gerisinde etkili olan sarı-kırmızılılar, ilk çeyreği 25-13 önde tamamladı.

    İkinci periyoda Lavrinovic ve Leonavicius'un isabetli atışlarıyla iyi başlayan Lietkabelis, 13. dakikada farkı 4 sayıya (27-23) indirdi. Cline ve Hopson ile pota altından, Gökseninile de üç sayı çizgisinin gerisinden basketler kaydeden Galatasaray Odeabank, 18. dakikada farkı yeniden çift hanelere çıkardı: 37-27. Karşılıklı sayılarla geçilen kalan bölümde rakibinin farkı eritmesine izin vermeyen Galatasaray Odeabank, devre arasına 43-32 üstün gitti.

    Maçın ikinci yarısına karşılıklı basketlerle girilirken, Litvanya temsilcisinin farkı eritme çabalarına Hendrix'in isabetli atışlarıyla yanıt veren Galatasaray Odeabank, 27. dakikada 53-51'lik skorla üstünlüğünü devam ettirdi. Mehmet Yağmur ve Hendrix ile basketler bulmaya devam eden sarı-kırmızılılar, final periyoduna 61-58 önde girdi.

    Son çeyreğe Jasaitis ve Talton'un kaydettiği basketlerle giren konuk ekip, 33. dakikada skora eşitliği getirdi: 63-63. Oldukça çekişmeli geçen kalan bölümde Talton ve Peiners ile sayılar bulan Litvanya temsilcisi, Galatasaray Odeabank'ı 78-73 mağlup etti.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Odea Bank Litvanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title