Haberler

    Galatasaray, Emre İçin Rest Çekti: 3 Milyon Euroyu Kabul Etmezseniz Bedavaya Alırız

    Güncelleme:

    Galatasaray, Emre Akbaba'yı satmak istemeyen Aytemiz Alanyaspor'a "Ya 3 milyon euroyu kabul edersiniz ya da seneye bedava alırız." resti çekti.

    Transferde FFP'ye takılan Galatasaray'ın gündeminde 3 oyuncu yer alıyor: Emre Akbaba, Jason Denayer ve Ndiaye.

    Sarı-kırmızılı formayı giymek isteyen Emre ve Denayer gelen teklifleri bir bir geri çevirirken, Ndiaye'ye talip olan takımlar da Stoke City'nin 20 milyon Euro bonservis talep etmesi sonucunda transferden çekildi.

    Sarı-kırmızılı yönetim de Fatih Terim'in takımda görmeyi isteği bu üç oyuncu için şartlarını sonuna kadar zorlayacak ve transferleri bir an önce bitirmeye çalışacak. İşte üç oyuncunun son durumu...

    EMRE AKBABA GALATASARAY'A GİTMEK İSTİYOR

    Başakşehir ve Kasımpaşa'yı reddeden Alanyaspor'un 10 numarası, Fenerbahçe'ye de "Galatasaray'dan başka takıma gitmem" mesajını gönderdi. Hocası Mesut Bakkal da aklı Galatasaray'da olan Emre Akbaba'yı Sivas'ta ilk 11'e almadı. Alanyaspor'a "Seneye bedava alırız" restini çeken sarı-kırmızılı kulüp, 3 milyon euro bonserviste anlaşılmasını bekliyor.

    DENAYER, 2 TAKIMIN KİRALAMA TEKLİFİNİ REDDETTİ

    Belçikalı savunmacı, İngiltere'den Leeds, İskoçya'dan Celtic ve İtalya'dan Torino'nun yaptığı kiralama tekliflerini Galatasaray'a dönmeyi istediği için kabul etmedi. Menajeri McLoughlin de stoperde oynatma sözünü tutan sarı-kırmızılılara olumlu mesaj gönderdi ve 10 milyon euro bonservis isteyen Manchester City'yi tekrar kiralamaya ikna etmeye çalışıyor.

    STOKE CITY, NDIAYE İÇİN 2,5 MİLYON EURO İSTİYOR

    Senegalli orta saha oyuncusu için Dortmund girişimde bulundu ancak kulübü Stoke City 20 milyon Euro fiyat çekince aynı paraya Axel Witsel'i aldı. Everton'a da transferi gerçekleşmeyen Ndiaye için Stoke City 2.5 milyon euro kiralama bedeli talep ediyor. Senegalli oyuncu ise Galatasaray'a dönmek istiyor ve sarı-kırmızılı kulüp bu transferi minimum maliyetle bitirmeyi planlıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Emre Akbaba Galatasaray Stoke City Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (11)

    Adınızı Yazın:

    Emre Akbaba her ne kadar galatasaraylı olsa da Beşiktaş ta oynarsa başarılı olur. Gs ye giderse hayatının hatasını yapar. . Beşiktaş a transfer olur ve oynarsa Şenol Güneş sistemiyle çok iyi bir kariyeri olur.

    4
    21
    yanıtYanıtla
    TEO:

    hoşşşt lan ötede oyna

    yanıt14
    yanıt3
    xxx:

    Şenol Güneş kalırsa tabi. Şenol güneş Gidici.

    yanıt1
    yanıt0
    FIRAT21:

    METİN OKTAY AŞKIYLA

    10
    1
    yanıtYanıtla
    GALATASARAY:

    Güzel transferler yapın Fatih i de kovun

    yanıt0
    yanıt3
    SADO:

    GALATARASAY kes sesini dursun yalakası

    yanıt0
    yanıt3
    KASTAMONULU:

    25 trilyonu beğenmmeyen Alanya Başkanına müstehaktır. Bekleyin 6 ay sonra bedava alın.

    6
    1
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    GALATASARIN BU TUTUMUNA FEDERASYONUN CEZA VERMRSİ LAZIM.LİG BİTMEDEN FUTBOLCU ALMALAR VE TEHDİTLE FUTBOLCU ALMA NE ARARSAN VAR.

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Ferit:

    Bastiracan parayi alacam bu tehtit de ne demek ne saniyosunuz kendinizi o zaman bekle al seneye adam satmak istemiyo baska kapiyo

    0
    2
    yanıtYanıtla
    Crzyyyyyy:

    Fb bjk yorumcuları ali koç başkan gs şampiyon oluuuuuuuuuuum

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title