Haberler

    Galatasaray, Alex Song ve Dzeko İçin Girişimlerine Hız Verdi

    Güncelleme:

    Galatasaray, bonservisi Barcelona'da bulunan Alex Song ve Roma'lı Edin Dzeko için harekete geçti.

    Galatasaray Alex Song ve Edin Dzeko için girişimlerine hız verdi. Sarı-Kırmızılı yönetim zor görünen bu transferleri gerçekleştirerek ön libero ve forvet eksikliğini kapatmayı hedefliyor. Bonservisi Barcelona'da bulunan Alex Song son 2 sezonu West Ham United'da kiralık olarak geçirdi. 28 yaşındaki Kamerunlu futbolcunun G.Saray'a sıcak baktığı ancak yapılacak yeni görüşmeden sonra detayların masaya yatırılacağı belirtildi.

    TALİPLERİ ÇOK FAZLA

    Burak Yılmaz'ın gidişinden sonra gol yollarında sıkıntı yaşayan G.Saray Roma'nın golcüsü Edin Dzeko'yu gündemine aldı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; başarılı golcüyü 1 yıllığına kiralamak isteyen Galatasaray Yönetimi henüz anlaşma zemini sağlayamadı. Geçtiğimiz sezon Roma formasıyla 38 maça çıkan Dzeko 10 kez rakip ağları havalandırmayı başarmıştı. Yıldız golcünün birçok taliplisinin olması Galatasaray'ın işini çok zorlaştırıyor...

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    West Ham United Galatasaray Edin Dzeko Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title