Haberler

Galatasaray'dan Boateng İçin 3 Milyon Euro

Güncelleme:

Galatasaray, Schalke'nin yollarını ayırdığı 28 yaşındaki Kevin Prince Boateng için 3 milyon Euro'yu gözden çıkardı, Ganalı oyuncudan olumlu yanıt aldı.

Orta sahaya yapılacak takviye ile Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, Kevin Prince Boateng ile yaptığı gorüşmeden olumlu yanıt aldı.

Schalke ile sözleşmesi feshedilen 28 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak olmasından dolayı avantajlı oldugu transferde Boateng'e yıllık 3 milyon euro ödenmesi planlanıyor. Boateng ile anlaşma sağlanması halinde oyuncunun sözleşmesinde başarı bonusları da yer alacak.

SERDAR AZİZ İÇİN 2 MİLYON EURO

Stoper için de girişimlerini sürdüren yönetim, Bursaspor'dan Serdar Aziz için yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun transfer listesinin üst sıralarında yer alan savunmacı için daha önce yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmıştı. Ancak Galatasaraylı yöneticiler, yeşil beyazlı kulube yeni bir öneri sunacak. Serdar Aziz için 2 milyon euro'nun yanı sıra 3 oyuncu teklif etmeyi düşünen Galatasaray, Bursaspor'dan olumlu yanıt almak amacında.

KALECİ ARAYIŞLARI SÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezon yedek kaleci konusunda Sinan Bolat ve Eray İşcan'dan istediği verimi alamayan Galatasaray, Gökhan Değirmenci ve Hakan Arıkan'ı gündeminde tutuyor. Gökhan için yapılan temaslardan olumlu cevap alan yonetim, Trabzonspor ile anlaşamaması halinde Hakan Arıkan için de girişimde bulunacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Kevin Prince Boateng Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (36)

almanci:

Bomba mi ? Insallah alanin elinde patlar. adam schalkeden kovuldu be. aldiginiz oyuncuya bakin. tuh, yaziklar olsun. sinirim bozuluyor bu haberlere zaten.

7
1
yanıtYanıtla
OnurmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu boateng problemli adam, alınırsa melonun kaprislerini mumla aratır, podolski de aynı, niye efendi adam peşinde koymuyorlar, bunlar takımın huzurunu bozar..

4
2
yanıtYanıtla
hikmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bomba gercekten bu adam. Eger alinirsa gs nin elinde patliycak ama

5
1
yanıtYanıtla
menderesmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bundan olsa olsa el bombasi olur oda elinizde patlar

1
4
yanıtYanıtla
a.f.cmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ya bu transferleri begenmeyen arkadaslar gecen sezon pandev geldi falan bunlar tecrubeli isimler is yaparlar gecen sezon burak kacirdigi pozisyonlar podolskiye gelse 40 golü vardi

3
2
yanıtYanıtla
bombacı mülayim:

bu bombada iş yok

1
4
yanıtYanıtla
EMIR:

BOMBA BOZUK GALIBA PATLAYAMADI BI TÜRLÜ

5
0
yanıtYanıtla
almanci:

allah cezasini versin bu g. s . yönetimin. adami schalke kovuyor, bizde adama yillik 3 mio. verecegiz. allahim sen aklimi koru yarabbim. yahu bu neyin kafasi arkadas, ?bu yönetimin hepsininmi gözleri KÖR. nerde bitik , problemli oyuncular varsa onlari almaya kalkiyorlar ya. insani g. s den soguzuyorsunuz ya. cüneyt tanman vede hamza hoca baskan, kim varsa derhal istifa edin, g. saray emekli ve huzur evi degil. basiniza bela edersiniz bu adami.

4
1
yanıtYanıtla
dandoldenyusmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Aha bir maytap daha :)

5
0
yanıtYanıtla
Hakan MertmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bal yapmayan arılar için dünya kadar para ödemek aptallik adamların sözleşmesini fesh ettigi adama dünya para vermek bizde olur ancak

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title