Haberler

    Galatasaray'dan Belçika'ya Mbaye Diagne cevabı!

    Spor Arena Dış Haber | Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne, Belçika'da olay olmaya devam ediyor.

    Spor Arena Dış Haber | Galatasaray'ın sezon başında Club Brugge'a kiraladığı Mbaye Diagne, Belçika'da olay olmaya devam ediyor.

    Club Brugge'un Şampiyonlar Ligi'nde PSG ile oynadığı maçta takım arkadaşı Vanaken'den topu alıp penaltı atışını kullanan ve kaçıran Diagne, takımında eleştiri oklarını üzerine çekmişti.

    Belçika basınının haberine göre Club Brugge, teknik direktör Philippe Clement'in de takımda görmek istemediği Diagne'nin kiralık sözleşmesini feshedip Galatasaray'a geri göndermek istedi.

    SÖZLEŞMEDE YER ALAN ÜCRET: 3.35 MİLYON EURO

    Diagne için şu ana kadar Galatasaray'a 900 bin euro ödeyen Brugge, sözleşmede yer alan 3.35 milyon euroluk ücretin tamamını ödemek istemedi.

    Galatasaray'ın ise Belçika ekibinden sözleşmede kalan 2.45 milyon euroyu istediği ve Club Brugge'un zor durumda kaldığı belirtildi.

    Ocak ayında iki kulübün görüşmeler yapacağı ve ortak bir nokta arayacakları aktarıldı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Mbaye Diagne Galatasaray Belçika Brugge Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title