Haberler

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye: Bu Tabloyu Şiddetle Kınıyoruz

Güncelleme:

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynanan Basketbol Ligi Play-off Yarı Final serisi maçında Aziz Yıldırım'ın Ergin Ataman'a yaptığı hareketi kınadığını bildiren yazı yayımladı.

Spor Toto Basketbol Ligi Play-off Yarı Final serisinin ilk maçında Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank arasında oynanan mücadelede yaşanan olaylara sarı-kırmızılı kulüp sert tepki gösterdi.

"BU TABLOYU ŞİDDETLE KINIYORUZ"

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ergin Ataman'a karşı hareketini gösteren fotoğrafla yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Hem Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın hem de Türk Erkek Milli Basketbol Takımımızın Başantrenörü olan Ergin Ataman'ın tüm iyi niyet çabasına ve yapıcı mesajlarına rağmen Ülker Arena'da maruz kaldığı bu tabloyu şiddetle kınıyoruz. Maç esnasında rakip kulübün başkanı tarafından sergilenen tutumun yorumunu da Türk spor kamuoyuna bırakıyoruz."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aziz Yıldırım Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

ŞAMPİYON BJK:

REZİLLLLL BİR İNSAN spordan nefret ettirdi böyle aciz bir başkan olabilir mi. . .

9
7
yanıtYanıtla
siverekli:

devlet aciz aziz bildiğiniz gibi

yanıt2
yanıt4
algı harekatı:

uğraşacak bişey bulamamış gs maç esnasında olur böyle hareketler

4
4
yanıtYanıtla
TÜRK SPOR KAMUOYU:

Tescilli baş şikeci ve sahte çürük raporlu asker kaçağı A. Yıldırım yaptıklarıyla haddini iyice aşmış ve Türk sporunda onmaz yaralar açmıştır. Kendisine FB''li olarak arka çıkan ve hapisten kurtaran RTE''nin ve Fenerasyonun desteğini arkasında hissettiği için Türk sporuna zarar vermeye devam etmektedir. Bu zaatı şike yaparak gerek Fenerbahçeye sürdüğü lekeden, gerekse diğer eylemleriyle Türk sporuna verdiği zarardan ötürü şiddetle kınıyoruz. Aziz yıldırım derhal spordan uzaklaştırılmalıdır.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title