Haberler

Galatasaray'dan Abdullah Kiğılı'ya Tepki

Güncelleme:

Galatasaray, basın sözcüsü Ergün'ün maç açıklamalarına karşılık veren Abdullah Kiğılı'nın söylediklerinin bir spor kulübüne yakışmadığını belirtti.

Galatasaray Kulübü, sarı-kırmızılıların basın sözcüsü Şükrü Ergün'ün derbi maç sonrası yaptığı açıklamalara karşılık veren Abdullah Kiğılı'nın söylediklerinin bir spor kulübüne yakışmadığını belirtti.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulüp sözcümüz Şükrü Ergün'ün 11 Kasım 2013 tarihli açıklamalarında Christian Baroni ve orta sahada Fenerbahçeli futbolcuların kulübümüz aleyhine yapmış oldukları davranış ve küfürlü tezahüratlar konusunda Sayın Abdullah Kiğılı'nın açıklamaları en az bu davranış ve küfürlü tezahüratlar kadar üzücüdür ve bir spor kulübüne yakıştırmakta güçlük çektiğimiz bu davranışların hangi idari kültürden cesaret aldıklarını ortaya koymaktadır. Spor sahalarına yakışmayan bu davranışların cezasız kalmayacağına inanıyor, yargıyı kamuoyuna bırakıyoruz" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdullah Kiğılı Şükrü Ergün Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title