Haberler

    Galatasaray'da Yıldız İsim Maliyete Takıldı

    Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un vatandaşı olan yıldız ismin transferi ise astronomik yıllık maliyetine takıldı!

    Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un vatandaşı olan Domagoj Vida'nın transferi ise astronomik yıllık maliyetine takıldı!

    FutbolArena Özel - Galatasaray'ın Ocak ayında kadrosuna katmayı çok istediği Hırvat futbolcu, yüksek maliyeti nedeni ile transfer listesinden çıkarıldı. Sezon sonunda üst düzey bir stoper takviyesi yapacak olan Galatasaray'ın gözdeleri Mangala, Vitor Hugo ve Abdennour'dan oluştu.

    Galatasaray, Domagoj Vida'yı neden transfer etmedi?

    Igor Tudor'un vatandaşı olan Domagoj Vida'nın transferi ise astronomik yıllık maliyetine takıldı! FutbolArena, Vida'nın neden Galatasaray'ın transfer listesinden çıktığını öğrendi. Domagoj Vida, Ocak ayında Galatasaray'ın gelen teklifine olumlu baktı. Ancak Galatasaray'dan yıllık tam 4 milyon Euro garanti para istedi.

    Hırvat stoper ve menajeri bu ücretin aşağısına imza atamayacaklarını belirtip bir stopere göre Türkiye Liginde neredeyse görülmemiş bir ücret istedi. Galatasaray'da yalnızca Sneijder'ın aldığı bu para ise çok fazla astronomik bulundu. Vida, yıllık 4 milyon Euro olarak talep ettiği ücreti nedeniyle listeden çıkarıldı.

    Domagoj Vida kimdir?

    1989 doğumlu olan Domagoj Vida futbola Hırvatistan'ın Osijek takımında başladı., 2010 senesinde 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayer Leverkusen'e transfer oldu. Burada geçirdiği 1 sene sonunda sadece 9 maçta forma şansı bulabilen 27 yaşındaki futbolcu 2011'de Dinamo Zagreb'e döndü. Hırvat ekibinde golcülüğü ile de ön plana çıkan Vida 2013 yılında Dinamo Kiev'e 5 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Hırvatistan Milli Takımı'nın önemli oyuncularından biri olan Vida, milli formayı 38 kez giydi. Domagoj Vida A Milli Takımızın Hırvatistan ile oynadığı karşılaşmada da 90 dakika görev yaptı.Stoper dışında sağ ve sol bekte de forma şansı bulabilen başarılı futbolcu daha çok stoperde görev yapıyor. Hırvat savunmacının transfermarkt değeri ise 7.5 milyon Euro. Futbolarena

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Hırvatistan Galatasaray Hugo Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title