Haberler

Galatasaray'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Galatasaray, Yeni Sezon Hazırlıklarını Akşam Saatlerinde Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Erik Gerets Yönetiminde Gerçekleştirilen Ve Yaklaşık 1.5 Saat Süren İdman, Isınma Koşusu İle Başladı. Daha Sonra İse Futbolcular İki Grup Halinde Değişimli Olar...

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri`nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren idman, ısınma koşusu ile başladı. Daha sonra ise futbolcular iki grup halinde değişimli olarak şut çalışması ve ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Sakatlıkları nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı çalışan Ümit ileYalçın, akşam antrenmanının tamamında takımla birlikte topla çalışmalara başlarken, iki futbolcu da değişime girmeyerek yalnızca şut çalıştı.

Bu arada, çift kale maçta girdiği ikili mücadelede yerde kalan yeni transfer Tolga Seyhan sakatlık geçirdi ve antrenmana devam edemeyerek tesislere gitti.

Antrenmana, tedavileri süren Hasan Kabze, Song ve Ayhan`ın yanı sıra sabah çalışmasında sakatlanan Orhan katılmadı. Ergün ve Aykut ise koşu yapmakla yetindi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yarın çift antrenman yaparak sürdürecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title