Haberler

Galatasaray'da Yedek Kalan Selçuk, Futbolu Bırakma Kararı Aldı

Güncelleme:

Galatasaray ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Selçuk İnan, yeni sözleşme alamayacağını düşünerek futbolu bırakma kararı aldı.

Galatasaray ile kontratı sezon sonu bitecek Selçuk İnan şu anda yeni bir sözleşme beklemediğini itiraf etti.

Yakın çevresine konuşan kaptan Selçuk İnan, "İlk hedefimiz şampiyonluk" dedi. Selçuk, sözleşmesinin uzatılmaması halinde futbolcu bırakabileceğini söyledi.

10 Şubat'ta 34 yaşına girecek İnan, futbolu G.Saray'da bırakmak istediğini bildirdi.

6 AY SONRA SKORA KATKI YAPTI

Galatasaray'da Selçuk İnan, Kayserispor maçında yaptığı asistle bu sezon ilk kez ligde skora katkı yaptı.Galatasaray, Spor Toto Süper Ligin 12. haftasında deplasmanda Kayserispor'u 3-0 mağlup etti ve ligde 3 maç aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı. Selçuk İnan da bu maça ilk 11'de başlamıştı. Selçuk İnan asistiyle ilk kez bu sezon ligde skora katkı yaptı.

33 yaşındaki oyuncu ligde ise son olarak geçen sezon 6 Mayıs 2018'de Akhisar deplasmanında asist yapmıştı. Öte yandan Selçuk, Devler Ligi'nde 3-0 kazanılan Lokomotiv Moskova maçında ise ağları sarsmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Selçuk İnan Galatasaray Selçuk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (18)

celil arslan:

bence selçuk hiçbirşey bilmese bile ama takımın anahtarıydı ben selçuğu her zaman destekledim şimdide onun gibiler i yok ve kendi numaranı hak eden futbolcu ve selçuğu bitiren ve galatasarayı sıkıntıya düşüren todor dü allah kabul etmesin. iyiki varsın selçuk inan. . .

8
8
yanıtYanıtla
AHMET KOPLAY:

YAPTIĞIN HER ŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER KAPTAN. ÇOK MAÇ KAZANDIRDIN 1 SEZON KÖTÜ OYNADI DİYE ADAM YEDİRMEYİZ SEN BİZİM İÇİN EFSANELER ARASINDA YERİNİ ALDIN GÜLE GÜLE XELÇUK

8
7
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

volkana bak. rezil rezil oturuyor. 40 yaşına gelmiş. hala bekliyor! sen kendini rezil etme. adam akıllı jübileni yap ve git.

10
0
yanıtYanıtla
GSLİ:

bi insan bu kadar düşüş gösterebilir, ilk geldiği 3 sene çok iyi sonra bitik geri pas dışında icraat yok

9
1
yanıtYanıtla
MARDİN Lİ:

Daha güzel çok şey Yapabilirdin Ama El Frenini çektin ve kenara Çekildin..

6
3
yanıtYanıtla
GGS:

YETİVESİN GARİİİ DOYMAMIŞMI PARAYA

5
2
yanıtYanıtla
..............:

İSABET OLUR

3
2
yanıtYanıtla
Kılıçaslan:

Helal olsun Kaptan, Eline, Ayağına, Yüreğine sağlık Galatasaraya çok emek verdin sağol Allah Senden Razı Olsun GÜLE GÜLE . . . . . . . . . .

5
0
yanıtYanıtla
ÖMERAĞA:

senin ayarında kaliteli topcumu var mehmet topal bıraksın topçu değil

2
3
yanıtYanıtla
cimbom:

sen kadar şu Galatasaray ı sömüren bir topcu yoktur yata yata aldın paraları bırakta kurtulak

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title