Haberler

Galatasaray'da Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, Cumartesi Günü Vestel Manisaspor İle Deplasmanda Yapılacak Karşılaşmanın Hazırlıklarını Tek Antrenmanla Sürdürdü.

Galatasaray, Cumartesi günü Vestel Manisaspor ile deplasmanda yapılacak karşılaşmanın hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesislerinde basına kapalı yapılan antrenmanın 1,5 saat sürdüğü açıklandı.

Teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldığı kaydedilen çalışmada, milli takımlardan dönen oyuncuların bir kısmı rejenerasyon koşuları ve terapi ağırlıklı bir program uygularken, milli oyunculardan Necati`nin antrenmanın tümüne katıldığı vurgulandı.

Sakatlığı bulunan Sabri`nin, tedavisinin ardından kondisyoner Cevat Güler eşliğinde salon ve sahada çalıştığı belirtildi. Hasan Kabze`nin tedavisinin ise fizyoterapistler eşliğinde sağlık merkezinde sürdüğü açıklandı. Milli takımlarında bulunan Rigobert Song ve Sasa İliç`in, ülkelerinden bu akşam döneceği ve yarın sabah yapılacak

antrenmana katılabileceği bildirildi.

Galatasaraylı futbolcular, yarın saat 11.30`da basına kapalı son bir antrenman yaptıktan sonra, THY`nin tarifeli seferiyle İzmir`e gidecek ve Vestel Manisaspor karşılaşması için otelde kampa girecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title