Haberler

Galatasaray'da UEFA Kupası Maçı Hazırlıkları

Galatasaray, UEFA Kupası'nda İsveç'in Helsingborg Takımıyla 8 Kasım Perşembe Günü Yapacağı Grup Maçının Hazırlıklarına, Ara Vermeden Başladı.

Galatasaray, UEFA Kupası'nda İsveç'in Helsingborg takımıyla 8 Kasım Perşembe günü yapacağı grup maçının hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

Sarı-kırmızılılar, Gaziantepspor maçının ardından, bugün Helsingborg maçı için çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetimindeki antrenman, akşam basına ve taraftara kapalı yapıldı. Gaziantepspor maçında ilk 11'de görev yapan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular önce kondisyon, ardından dar alanda teknik bir çalışma gerçekleştirdi.

Hakan'ın, takımla birlikte çalıştığı antrenmana, tedavileri süren Ayhan, Özgürcan ve Okan katılmadı. Bu oyuncular tesislerdeki sağlık merkezinde tedavi olurken, daha sonra antrenör ve fizyoterapistler eşliğinde özel çalışmaya tabi tutuldu.

Galatasaray, yarın sabah basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla Helsingborg maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title