Haberler

Galatasaray'da UEFA Kupası Maçı Hazırlıkları

Galatasaray, UEFA Kupası 1. Turunda İsviçre'nin Ac Bellinzona Takımıyla Deplasmanda Yapacağı İlk Maçın Hazırlıklarını Sürdürdü.

Galatasaray, UEFA Kupası 1. turunda İsviçre'nin AC Bellinzona takımıyla deplasmanda yapacağı ilk maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-kırmızılılar, teknik direktör Michael Skibbe yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çalıştı. Akşam, basına kapalı olan antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra teknik bir çalışmanın ardından serbest atış antrenmanı yaptı.

Hasan Şaş ve Aydın Yılmaz'ın da takımla birlikte çalıştığı antrenmanda, Antalyaspor maçında sağ ayağına aldığı darbe nedeniyle rahatsızlığı bulunan Nonda, salonda çalıştırıldı. Hakan Balta, Mehmet Topal ve Ümit Karan da salonda çalışırken, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Linteroth, Emre Güngör ve Uğur Uçar, sağlık ekibi eşliğinde sahada, takımda ayrı bir çalışma programı uyguladılar.

Galatasaray, yarın akşam basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla AC Bellinzona maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Sarı-kırmızılılar, 17 Eylül Çarşamba günü öğle saatlerinde özel bir uçakla Basel'e gidecek ve aynı akşam St. Jakob Park Stadı'nda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Bu arada, teknik direktör Skibbe, antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title