Haberler

Galatasaray'da Pilav Günü... - Kulüp Başkanı Canaydın: ''Kulübümüz, Camiamıza Ve Taraftarlarımıza Devam Eden 100. Yılımızda En Önemli Hediyeyi Vermiştir''

Galatasaray Lisesi'nin Geleneksel Pilavı'na katılan kulüp başkanı Özhan Canaydın, kulüp olarak Galatasaray camiasına devam eden 100. yılda en önemli hediyeyi verdiklerini söyledi.

Galatasaray Lisesi'nin Geleneksel Pilavı'na katılan kulüp başkanı Özhan Canaydın, kulüp olarak Galatasaray camiasına devam eden 100. yılda en önemli hediyeyi verdiklerini söyledi.

Canaydın, Tevfik Fikret Salonunda gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, büyük bir sevinç duyduğunu ifade ederek, ''Kulübümüz, 100. yılı devam ederken camiamıza bir şampiyonluk getirmiştir, çok mutluyuz. Bu çatı altında doğan, bugün Türkiye'de Galatasaray'ın simgesi olan kulübümüz, 100. yılında bunu en iyi şekilde değerlendirmiş, hepimizi mutlu etmiştir. Bu pilav gününde şampiyonluğu çok önemli bir hediye olarak kabul edin, inşallah başarılarımızın devamı, çok önemli noktalarda yürüyecektir. Buna inanın, bazı şanssızlıklarımızı yendiğimizi ifade edeyim, iyi günler bizleri bekliyor'' dedi.

Galatasaray Lisesi arazisinde bulunan ve 113. dönem mezunlarının restore ettiği ''113 Konuk Evi''nin açılışını da yapan Canaydın, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Devam eden 100. yılımızda, camiamıza, taraftara herkese güzel bir hediyemiz oldu. Belli dönemlerde şanssız geçen günlerin telafisi oldu, bunun için mutluyuz'' ifadesini kullandı.

Basın mensuplarının bu sezon şampiyonluğun daha zorlu geçeceğini dile getirmesi üzerine Canaydın, ''Spor yarışmaları her sene daha değişik, daha zor olur. Biz zoru yeneceğiz, bu sene nasıl yaptıysak, seneye de aynı seviyede savaşacağız'' diye konuştu.

113 Maizon ismi verilen konuk evini de gezen başkan Canaydın, üst katın penceresine çıkarak, ''Burası bana uğurlu geldi, şampiyon olduk. Ben bundan sonra burada kalacağım. Hanım evden kovdu'' diye şaka yaptı.

Özhan Canaydın, daha sonra çeşitli aktivitelerin yapıldığı lise bahçesine geçerek, burada okul mezunlarının yaptığı basketbol maçını durdurdu. Kendisine getirilen formayı giyen Canaydın, potaya atış yapmak istediyse de bundan vazgeçti. Oyunculara hatıra kupaları veren ve birlikte medya mensupları için fotoğraf çektiren Canaydın, yanına gelen çocukları da severek imza dağıttı.

Canaydın, geleneksel Galatasaray Pilavı'ndan da yedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title