Haberler

    Nzonzi'den sonra G.Saray'da bir ayrılık daha!

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'nin ardından Galatasaray'da bir orta saha oyuncusuyla daha yollar ayrılıyor. Galatasaray, Fulham'dan kiraladığı Seri'yi de gönderme kararı aldı.

    Galatasaray'da önceki gün süresiz olarak kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi'nin ardından bir diğer kiralık oyuncu Seri için de ayrılık kararı çıktı.

    Teknik direktör Fatih Terim'in görüşleri doğrultusunda devre arasında kadroda revizyona gitme kararı alan sarı kırmızılılar, Jean Michael Seri'nin menajerini İstanbul'a çağıran yönetim, yolları ayırma kararını iletti.

    Fulham'ndan kiralanan 28 yaşındaki orta saha, G.Saray'da 17 maçta, 1 gol attı, 1 de asist yaptı. 1 yıllık kiralama bedeli olarak 1.5 milyon Euro öderken, satın alma opsiyonu 18 milyon Euro olarak belirlenmişti. Seri'nin ilk yarının bundan sonraki maçlarında oynamaması bekleniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (16)

    Beşiktaş ordusu:

    F.T. KAÇACAK. DEMEDİ DEMEYİN. KÜMEYE DÜŞECEK ANKARAGÜCÜ HAKEMLE 10 KİŞİ KALMASA YENECEKTİ GS Yİ İSTANBULDA

    14
    6
    yanıtYanıtla
    Ultraslan cimbom:

    SERİ DOĞRU AMA YETMEZ. ANDONE,BELHANDA,MARİANO,NAGATOMO İLE DE YOLLAR AYRILMALI. DİAGNE, MAİCON,LİNNES,ONYEKURU GERİ GELSİN VE İKİ-ÜÇ TRANSFERLE İKİNCİ DÖNEM FARKLI OLABİLİR.

    13
    4
    yanıtYanıtla
    Gerçek Aslan:

    GS kanatları kullanabilirse şampiyon olur önceki senelerde hep öyle oldu. tespitler doğruda maicon değil gs a fernando gibi biri lazım.

    yanıt1
    yanıt0
    ziyaa:

    Geeel vatandaş! Batan geminin malları bunlar, alan yok muuu?

    7
    6
    yanıtYanıtla
    Beşiktaş ordusu:

    ZİYA SEVERSİN ANLAT. ALAYINIZA EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ YAZDIRACAZ. BUGÜN İNÖNÜDE FENERİN KULAKLARI ÇINLATACAZ. TIPKI GS NİN VE F.T. NİN ÇINLATTIĞIMIZ GİBİ

    yanıt6
    yanıt7
    BAM BAM...:

    BJK ORDUSU AYAĞA KALK KOCUM KOMUTANIN GELDİ İNÖNÜ STADINDA EN BUYUK MALATYA EN BUYUK SERGEN YAZIYOR.KULAĞIN CINLIYORMU ...

    yanıt0
    yanıt0
    GALA1905:

    Diagne mi?

    2
    6
    yanıtYanıtla
    Ultraslan cimbom:

    BU YOKLUKTA SÜPER FORVET DİAGNE

    yanıt8
    yanıt2
    Lion:

    Diagne ve falcao kasıp kavurur

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Sportmen:

    Galatasaray başarısızlıkta seri ye bağladı

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title