Haberler

    Galatasaray'da Muslera Korkusu

    Güncelleme:

    Galatasaray'da kaleci antrenörü Taffarel'in ayrılacak olması, son dönemde performansı düşen ve sene sonu ayrılacağı konuşulan Muslera'nın da kafasını karıştırıyor.

    Bu sezon yediği gollerle eleştirilen Fernando Muslera'nın sezon sonunda ayrılacağı ihtimali konuşulurken Uruguaylı kaleci ise sessizliğini koruyor.

    TAFFAREL'İN AYRILACAK OLMASI KAFASINI KARIŞTIRDI

    Avrupa'nın yanı sıra Güney Amerika ekiplerinin de peşinde olduğu oyuncunun 2 sezon daha kontratının bulunması Aslan'ın elini güçlendirirken akıl hocası Claudio Taffarel'in ayrılmak istemesi Muslera'nın da aklını karıştırıyor.

    YÖNETİM SESSİZ

    Fatih Terim döneminde kaleci antrenörü olarak takıma dönen Taffarel, Muslera ile birlikte geride 5. sezonunu bırakmaya hazırlanırken kontratı da sezon sonunda bitiyor. Brezilyalı antrenör şimdiye kadar sözleşmesini uzatmazken yönetimden de ciddi bir hamle bu zamana kadar gelmedi.

    GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

    Vatan gazetesindeki habere göre, yönetim kurulu Fernando Muslera'nın ayrılmasını istemezken yıllık 3 milyon 575 bin Euro ve maç başına da 20 bin Euro alan oyuncunun takımın iskeletinde önemli bir rolü olduğu düşünülürken kalması için Taffarel ile masaya oturulacak. Uruguaylı akıl hocam dediği Taffarel'in ayrılık planları sonrasında kopma noktasına gelirken yönetim bunu önlemek için görüşmelere başlama kararı aldı.

    KONTRATI UZATMAK İSTİYOR

    Taffarel'e hedeflerin asla düşmeyeceği ve gelecek sezon ile birlikte yeniden şampiyonluğa oynayacak bir takım haline geleceklerini iletmeyi düşünen idareciler Brezilyalı'nın da G.Saray tarihindeki öneminin altını çizerek kontratı uzatmak istiyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Güney Amerika Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title