Haberler

Galatasaray'da moraller bozuk

Güncelleme:

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta galibiyet alamayan Galatasaray, şampiyonluk yarışında adeta havlu attı.

Süper Lig'de oynadığı son 6 maçta galibiyet alamayan Galatasaray, şampiyonluk yarışında adeta havlu attı. Karantina süreci sonra çıktığı 4 maçta 10 puan kaybeden sarı-kırmızılılar, 30'uncu haftayı 52 puanla 4'üncü sırada tamamladı.

SAKATLIKLAR YIPRATTI

Takımın önemli isimlerinden Muslera, Andone ve Lemina'nın bu süreçte sakatlanması takımı yıpratırken, golcü Falcao'nun da bir türlü iyileşememesi sarı-kırmızılıları gol yollarında büyük sıkıntıya soktu. Pandemi öncesi ve sonrasındaki talihsizlikler ile bazı futbolcuların sorumsuz davranışları teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'ın başındaki en kötü dönemlerinden birini yaşamasına sebebiyet verirken, özellikle son maçta Sofiane Feghouli'nin rakibine tekme atarak kırmızı kart görmesi Terim'in sabrını taşırdı.

YENİ SEZONDA REVİZYON

Teknik direktör Fatih Terim, yeni sezonda büyük bir revizyon yapmak istiyor. Takımda yıldız konumundaki birçok isimle yolların ayrılmasını isteyen tecrübeli teknik direktör, ligin tamamlanmasının ardından hemen kadro yapılanması için düğmeye basacak.

EN İYİ ŞEKİLDE TAMAMLAMAK İSTİYOR

Galatasaray kalan 4 maçtan en iyi sonucu çıkarıp olabilecek en iyi senaryoyla ligi tamamlamak istiyor. Çarşamba günü Alanya deplasmanına konuk olacak sarı-kırmızılılar zorlu mücadele öncesi iki fire daha verdi. Kırmızı kart gören Feghouli ile sarı kart cezalısı Saracchi Aytemiz Alanyaspor karşısında görev alamayacak. Sezonu kapatan Muslera ve Andone'nin yanı sıra sakatlığı devam eden Lemina'nın da Alanyaspor maçında forma giymesi beklenmiyor. Trabzonspor maçı öncesi dizinde ağrı olduğu belirterek oynamayan Falcao'nun da Akdeniz deplasmanına çıkıp çıkmayacağı ise henüz kesinlik kazanmadı. Öte yandan cezasını tamamlayan Adem Büyük ise Aytemiz Alanyaspor karşısında görev alabilecek.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title