Haberler

Galatasaray'da Luyindama şoku: Sezonu kapattı

Güncelleme:

Galatasaray'ın Demokratik Kongo Cumhuriyetli oyuncu Luyindama, ülkesinin Gambiya ile oynadığı maçta sakatlanmıştı. Deneyimli savunma oyuncusunun sol diz ön çapraz bağlarında kopma meydana geldiği ve sezonu kapattığı açıklandı.

Luyindama'dan Galatasaray'ı yıkan haber geldi. Başarılı savunma oyuncusunun milli maçta yaşadığı sakatlık sonrasında sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu ve bu yüzden sezonu kapattığı öğrenildi.

İşte Galatasaray resmi sitesinden Luyindama için yapılan açıklama:

"Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Gambiya ile oynadığı milli maçta sakatlanan ve bu sabaha karşı İstanbul'a dönen Christian Luyindama'nın sağlık ekibimiz tarafından yapılan kontrolleri sonrası, sol diz ön çapraz bağlarında kopma ve dış menisküsünde yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun ameliyatı planlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce Luyindama sakatlığı ile ilgili, "Bu sakatlık dünya genelinde ortalama 7 ayda tedavi edilir. Oyuncunun milli takımının bu sakatlığı gözden kaçırması büyük bir skandal" diyerek tepkisini dile getirdi.

Galatasaray'da Luyindama şoku: Sezonu kapattı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Gambiya Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

fenerbahçeli tahir:

darısı falacaonun başına. . . . inşallah. . . . .

9
37
yanıtYanıtla
MANT1K:

Bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum hangi takım taraftarı olursan ol bu şekilde beddua''yı kimse haketmez. Senin elin kolunda iş tutamaz hale gelir o zaman bir daha düşünürsün. .

yanıt29
yanıt5
puhahahahaha:

falcao zaten oynamaz. adam tatile gelmiş buraya

yanıt0
yanıt0
KSK li MESUT:

ŞU 6SARAY, sakatlar toplama merkezi oldu.

7
22
yanıtYanıtla
Black sword:

Ooo mesude gelmiş, söylesene ali Sami Yen de başına ne geldi:)

yanıt25
yanıt3
ADINIZI YAZIN:

PUHAHAHZAAA BETER OL MALATASARAYY :))

4
15
yanıtYanıtla
G.SARAY:

FİFA KURALLARINA GÖRE MİLLİ TAKIMDA SAKATLANAN OYUNCUNUN MAAŞINI KLÜBÜ DEYİL FİFANIN ÖDEMESİ GERKMİYORMU YOKSA BENMİ YANLIŞ BİLİYORUM

13
3
yanıtYanıtla
BOZUK SİCİL:

fifa değil ülke federasyonu öder ama Demokratik Kongo Cumhuriyetinde o maaşı ödeyecek para yok. :)

yanıt3
yanıt4
ADINIZI YAZIN:

PUHAAZAAAA CONCONLAR AĞLASIN :)))

4
11
yanıtYanıtla
hamdi:

feneresyonun soytarıları palabıyık babanızın yanına gidin ne işiniz var gs sayfasında

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title