Haberler

Galatasaray'da Kritik Toplantı

Güncelleme:

Galatasaray'da, Medipol Başakşehir karşısında alınan 5-1'lik yenilgi sonrası Dursun Özbek, Cenk Ergün ve Igor Tudor, yarın Florya'da toplantı yapacak.

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor'un akıbeti belirsizliğini korurken, başkan Dursun Özbek ile sportif direktör Cenk Ergün, yarın Florya'da Hırvat teknik adamla kritik bir toplantı gerçekleştirecek.

Büyük maçlarda henüz galibiyeti bulunmayan Igor Tudor'un düzenlenecek bu toplantı sonrası takımla yola devam edip etmeyeceği konusunda kesin bir kararın çıkması bekleniyor.

YÖNETİM İKİYE BÖLÜNDÜ

Taraftarın büyük tepkisini çeken Tudor'un bu zamana kadar hep arkasında duran yönetimin, Başakşehir yenilgisiyle ikiye bölündü.

Bir kısım yöneticilerin Tudor'la yolların ayrılıp, Fatih Terim'in göreve getirilmesi yönünde görüş bildirdiği, diğer kısmın ise Tudor'la en azından devre arasına kadar yola devam edilmesi gerektiğini söylediği öğrenildi.
(NTVSpor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Başakşehir Cenk Ergün Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

murat:

Arkadaş ben idda ediyorum eğer tudor yerine terim takımın başında olsaydı bu takın şu an 5yada 6 sırada olurdu sezon başı çok iyi başlayan takımın biraz düşmesi normal tudor bence rakibe göre değil özgüvenle tempolu oyuna devam etmelidir

0
1
yanıtYanıtla
tudor iyidir iyi:

tudor iyidir iyi

0
0
yanıtYanıtla
Bekirx:

2017-1905=112 112 yılda inekler adam olurdu be. . . !

0
0
yanıtYanıtla
mehmet coşgun:

I.tudor GS.in seviyesinde bir hoca değil, Fatih Terim ise milli takımı ne hale getirdi bunuda gördük GS.in başına futboldan anlayan bir hoca gelmeli, aksi takdirde GS çok kötü durumlara düşebilir onun için Gs. a gelecek hocayı iyi analiz etmek lazım.

0
0
yanıtYanıtla
Bora Mert:

İSTİFA ETTİRİN DERHAL OKAN BURUK GELSİN TAM ZAMANI !

0
0
yanıtYanıtla
Abdullah karaarslan:

İnşallah bu hoca ile bak karşısına çıkmayız tarihin en büyük farkını yeriz

0
0
yanıtYanıtla
Abdullah karaarslan:

Arkadaş kalecinin yan toplarda zayıf olduğunu biliyorsun or da adamı neden indiriyorum zaten o ilk golden sonra dagildik tek suçlu hocadır sonuçta onu getiren hocadır yönetim göndermese suç ortağı olur

0
0
yanıtYanıtla
mrt007:

devre arasını bekleyin bekleyin de iyice potadan düşelim

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title