Haberler

Galatasaray'da Kamp Programı Açıklandı

Galatasaray'da yeni sezon yurt dışı kamp programı açıklanırken, sarı kırmızılıların 7 Temmuz Cumartesi sabahı İsviçre'ye gideceği bildirildi.

Cenevre'ye gidecek olan sarı-kırmızılılar, buradan Yverdon'da kamp yapacağı otele geçecek. BSC Young Boys takımının evsahipliğinde gerçekleştirilecek OBI-Cup 2007 Turnuvası'na katılacak Galatasaray, 10 Temmuz Salı günü yerel saatle 18.30'da RSC Anderlecht takımıyla karşılaşacak. Aynı akşam saat 20.45'te ise BSC Young Boys ile Borussia Dortmund oynayacak.

Bu karşılaşmaların mağlupları 12 Temmuz Perşembe günü saat 18.30'da üçüncülük için karşılaşırken, galipleri aynı akşam 20.45'te şampiyonluk maçına çıkacak. Tüm maçlar Bern'de Stade de Suisse'de oynanacak.

Taraftarların, bu maçların biletlerinin fiyatlarını, Galatasaraylı taraftarlara ayrılmış tribünlerin planını ve biletlerin satışa sunulduğu adresleri, BSC Young Boys kulübünün resmi web sitesinden alabileceği bildirildi.

Galatasaray, 13 Temmuz Cuma günü öğleden sonra Zürih'ten, Almanya'nın Düsseldorf şehrine geçecek ve kamp çalışmalarını Duisburg'daki otelinde sürdürecek.

Cim Bom, 15 Temmuz Pazar günü 16.45'te Bonn Sportpark Stadı'nda FC Köln, 18 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de Düsseldorf Paul Janes Stadı'nda Fortuna Düsseldorf ve 21 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00'de Bochum Rewiepower Stadı'nda VFL Bochum'la hazırlık maçları yapacak.

Bu maçların biletleri ise GS Europa Merkez Ofisi'nde, maçların oynanacağı her üç stadın gişeleriyle birlikte FC Köln, Fortuna Düsseldorf ve VFL Bochum kulüpleri bilet satış merkezlerinde satışa sunulacak.

Galatasaraylı futbolcular, oy kullanarak vatandaşlık görevini yerine getirmek üzere 22 Temmuz Pazar günü sabah erken saatte Düsseldorf'tan İstanbul'a dönecek.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title