Haberler

Galatasaray'da İki Transfer

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Adnan Sezgin, İki Gurbetçi Futbolcu ile Sözleşme İmzaladıklarını Açıkladı.

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Adnan Sezgin, iki gurbetçi futbolcu ile sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Feldkamp'ın basın toplantısının ardından açıklama yapan Adnan Sezgin, "Essien'de oynayan Barış ve Serkan ile sözleşme imzaladık. Hocamız da onları biliyordu. Aslında imzayı daha önce attık ama açıklamayı bugüne bıraktık. Sözleşmesindeki tarih nedeniyle böyle bir yol izledik. Gerek yerli gerek yabancı transferlerinde sona yaklaştık ama lütfen isim sormayın. Mondragon ile çok iyi bir şekilde, karşılıklı teşekkür ederek yollarımızı ayırdık. Hemen hemen tüm futbolcular ile sözleşmelerimiz devam etse de görüşmelerimiz olacak. Takımda kalanlar olduğu kadar ayrılanlar da olacaktır" diye konuştu.

Sezgin, Ergün'ün sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağını ifade ederek, "Ergün, uzun yıllar Galatasaray'a hizmet etmiş bir arkadaşımız. Galatasaray'ın en başarılı yıllarında görev aldı. Ergün ile bir sohbet toplantısı yaptık. Futbola devam etmek istediğini söyledi. Ergün önümüzdeki sezon başka bir takımda futbol hayatına devam edecek, ama ona kapılarımız her zaman sonuna kadar açık olacaktır" dedi.

Sezgin son olarak, "İliç için Salzburg'tan 600 bin Euro'luk bir teklif geldi, biz de kabul etmedik. Tüm futbolcular hoca ile toplantı yaptıktan sonra kalacak ve gidecekler netleşecek" diye konuştu. 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title