Haberler

    Galatasaray'da Gidecek Futbolcular Belli Oldu

    Güncelleme:

    Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Metin Oktay Tesisleri'nde buluştu, gidecek-kalacak isimleri netleştirdi.

    Beşiktaş'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-0 mağlup eden Galatasaray'da, fubolcular tatile çıkarken, futbolun patronları Florya'da mesaiye devam ediyor.

    FLORYA'DA YOĞUN MESAİ

    Ne teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ne de başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, derbi zaferinin sarhoşluğuna kapıldı, rehavet içine girdi. İkili dün Florya'da kafa kafaya verip ikinci yarı planlarını yaptı. Sarı-kırmızılılarda göreve geldiği günden bu yana oynattığı futbol ve aldığı sonuçlarla takımı şaha kaldıran Hamzaoğlu, tatil boyunca da Florya'ya gidip gelecek.

    ŞİŞKİN KADRODAN DERT YANMIŞTI

    Galatasaray'da özellikle eldeki oyuncu fazlalığı yüzünden öncelikle forma giyemeyen futbolcuların oynayabilecekleri kulüplere gitmesi planlandı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da sürekli olarak kadronun geniş olmasından ve rahat çalışamadıklarından dert yanmıştı.

    SNIEJDER'İN GİTMESİNE SICAK BAKMIYOR

    Albayrak-Hamzaoğlu zirvesinde, Wesley Sneijder konusu da ele alındı. Bugün için ne Hamza Hamzaoğlu, Sneijder'in gitmesine sıcak bakıyor, ne de yönetim bu oyuncuyu satmak istiyor. Ancak Sneijder'in tavrının bu süreçte etkili olacağı dile getirildi. Buna göre Hollandalı futbolcu gitmek isterse kulüp pazarlıklara açık olacak. Ancak kalmak isterse de yola devam edilecek. Yeni sözleşme konusu ise kesinlikle yaz dönemine bırakılacak.

    GİDECEKLER BELLİ

    Galatasaray'da gidecek isimler şekillenmeye başladı. Buna göre, kadro dışı bırakılan ve A2 takımına gönderilen Engin Baytar ile Yiğit Gökoğlan ilk başta satılacak isimler... Yine 2.2 milyon euro alan Eboue de alacaklarına karşılık serbest bırakılacak.

    FURKAN-UMUT KARABÜK'E

    Furkan ve Umut Gündoğan ise Karabük'e kiralanacak. Gençlerden Alperen, Birhan ve Emre Can ise oynayabilecekleri bir takıma kiralanacak. İlk devreyi sakatlığı nedeniyle oynamadan geçiren Aydın Yılmaz da talibi çıkması durumunda gönderilecek.

    VEYSEL-TARIK'IN DURUMU NETLEŞMEDİ

    Veysel ve Tarık gibi forma giyemeyen isimlerin durumu ise henüz netleşmedi. Bu iki oyuncunun aldıkları yüksek paralar nedeniyle gitmesi zor görünüyor. Ama yine de Veysel konusunda Trabzonspor ile anlaşma olasılığı bulunuyor.

    GÖKHAN ZAN BELİRSİZ

    Yekta da gitmek istemesi durumunda gönderilecek. Durumu net olmayan isimlerden biri de Gökhan Zan. Hamza Hamzaoğlu bu oyuncu ile ilgili kararını stoper takviyesine göre verecek.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Abdurrahim Albayrak Hamza Hamzaoğlu Metin Oktay Galatasaray Spor Haberler

    500

    Yorumlar (13)

    izmirliMobil-ANDROID:

    esas burak gitmeli yetti artik gol atamayan golcu. yolun acik olsun

    15
    8
    yanıtYanıtla
    tuncaymobilWeb@haberler.com:

    Her şey tamamda ebue gibi bir oyuncuyu kadro dışı bırakıp göndermek istemek tam bir salaklik bence

    20
    1
    yanıtYanıtla
    Adınız Yazındsa:

    ebounın daha yapacak cok seyı var kalmalı bence

    6
    8
    yanıtYanıtla
    020202ady00202:

    bana kalsa engin baytar affedilmeli ve adam akıllı oynanmasını istenilmeli drogbanın süper yetenek dediği engin baytar bence kalmalı gsye biraz hırçın oyuncuların olması lazım hep pasiflerle olmaz

    7
    3
    yanıtYanıtla
    bbbbbb:

    izmirli salak mısın adam gol kralı

    4
    5
    yanıtYanıtla
    muharrem yarçin:

    eboue seçilmiş kurban ilan ettiler bence oynayabileceği takıma gitsin ve yabancılar bir daha galatasaray a gelmesin çünkü galatasaray yabancıları bitiriyor örneğin baroş

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Zekeriya:

    elimizde yıldız olacak türk oyuncular var ama işte sahaya 11 kişi çıkılıyor 3 tane değişiklik yapılıyor. yapacak bir şey yok

    5
    1
    yanıtYanıtla
    karaMobil-ANDROID:

    Burak'ı bırakın...

    3
    2
    yanıtYanıtla
    adıyamanlı:

    engin kaç maçtır aoynamıyor bize ne yaptıı

    3
    2
    yanıtYanıtla
    KENAN SEYHAN:

    HOCALARIN BECERİKSİZLİĞİ TOPCULARA MAL EDİLİYOR.

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title