Haberler

    Galatasaray'da Futbolcuların Tüm Alacakları Ödendi

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, milli maç için verilen arada futbolcuların alacaklarının tamamını ödedi. Bu gelişme sonrasında Fatih Terim de yönetime teşekkür etti.

    Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz ve kurmayları, takıma yaklaşık 34 milyon liralık bir ödeme gerçekleştirdi. Futbolcuların alacaklarının tamamını ödeyen yönetim, bu hamle ile Florya'da yaşanan olumsuz havayı pozitife çevirmek için çaba harcıyor.

    BUGÜNE KADAR 345 MİLYON LİRALIK ÖDEME YAPILDI

    Teknik direktör Fatih Terim de oyuncuların motivasyonunu arttıran bu hamlenin ardından yönetime teşekkür etti. UEFA'ya borçsuzluk kağıdını gönderen Galatasaray Kulübü, önemli bir adım atmış oldu. Mustafa Cengiz başkanlığındaki yönetim, bugüne kadar 345 milyon liralık bir ödeme yapmış oldu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (13)

    Erhan:

    Gariban fakir ve gurur olmayan tek takım 6Saray :))

    1
    7
    yanıtYanıtla
    :

    Gurudan bahsedene bak aziz yıllardır şike ve rüşvet ile fb yi ayakta tutuyordu bak gitti takım dibe vurdu çünkü şike ve rüşvet olayı kapandı . Kekolar sizi .

    yanıt7
    yanıt0
    Halil:

    Artık sakatlanmazlar

    7
    0
    yanıtYanıtla
    KSK li MESUT:

    Önce paratörün parası sonra futbolcuların parası. Vay be. Kamillerde seviniyor...

    1
    6
    yanıtYanıtla
    Erol:

    Şimdi Allah bilir kaç gariban sevindi kendi cebinde 3 kuruş yokken tuttuğu takımın ödeme yapması mutlu etmiştir. Ne yaparım Saray utansın

    0
    5
    yanıtYanıtla
    gazeteci:

    şimdi siz bu haberi inandınızmı futbolculara para yerine cek verildi saglam haber sadece muslera ve belhanda fernando parası peşin yattı beyler

    1
    3
    yanıtYanıtla
    sedat peker:

    inanmıyorum Konya maçını almasanız o paralar haram olsun Aykut a hoş geldin golleri en az 4 bekliyoruz

    4
    0
    yanıtYanıtla
    ...:

    helal başkana

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Ahh Administrator Ahh....Ne Seker Adamsin beyahu:

    Ehh yeni Sezonda Fatih Abi ve Abdulrahim Abi Forvet oynarlar boylesi Takim lassen.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    sedat peker:

    GOLCÜ YOK diyor sun uz ligin en fazla gol atan 2 inci takımı

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title