Haberler

Galatasaray'da Derbi Hazırlıkları

Galatasaray'da Zorlu Derbiye İki Gün Kala Teknik Direktör Gerets İlk Onbirini Kesin Olarak Belirledi. Hafta Boyuncu Savunmanın Sağında Cihan ile Sabri Arasında Tercih Yapmakta Zorlanan Belçikalı Teknik Adam, Cihan'da Karar Kıldı.

Galatasaray'da zorlu derbiye iki gün kala teknik direktör Gerets ilk onbirini kesin olarak belirledi. Hafta boyuncu savunmanın sağında Cihan ile Sabri arasında tercih yapmakta zorlanan Belçikalı teknik adam, Cihan'da karar kıldı. Böylece Sivasspor'u yenerken sezonun en iyi futbollarından birini oynayan onbiri Fenerbahçe maçında da değiştirmeyen Gerets Kadıköy'de hangi onbirle sahaya çıkacağını açıklamakta bir sakınca görmedi. Gerets'in Cihan'ı tercih etmesinde Sabri'nin Bordeaux maçındaki kötü performansının da etkili olduğu öğrenildi.

YÖNETİM TEYAKKUZ HALİNDE

G.Saray Yönetimi ise bu hafta medyadan özellikle uzak durarak, Florya Metin oktay Tesisleri'nden çıkmıyor. Futbol şubesinden Fatih Gökşen ve Haldun Üstünel neredeyse 24 saat Florya'da mesai yaparak futbolcuların Fenerbahçe maçı öncesinde her isteklerine koşuyorlar. Bu arada Gerets'in Belçika basınına yönetim aleyhine demeç vermesi, sarı kırmızılı yöneticileri fazlasıyla kızdırmış olmasına rağmen, bu konuda Fenerbahçe maçı sonrasına kadar kimse konuşmuyor. Başkan Canaydın özellikle yöneticileri uyararak Fenerbahçe ile ilgili şike olayları başta olmak üzere hiçbir konuda basına demeç vermemelerini istedi.

Bu arada Galatasaray, Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında pazan günü Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Eric Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmana sakatlığı devam eden Hakan Şükür'ün yanı sıra sağ kasığında ağrı nedeniyle sağlık merkezinde tedavi olan Tolga ile ev istirahati devam eden Ferhat katılmadı.

Aydın ve Tolga'nın ise tedavilerine devam edildi. Aydın tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde özel bir program dahilinde çalıştı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda sarı kırmızılı futbolcular ısınma ve koşunun ardından taktik bir çalışma yaptı.

Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşması hazırlıklarını yarın akşam basın kapalı olarak yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title