Haberler

Galatasaray'da Ankaraspor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Galatasaray, Hafta Sonunda Kendi Sahasında Cezası Nedeniyle Seyircisiz Oynayacağı Ankaraspor Maçının Hazırlıklarını, Akşam Saatlerinde Yaptığı Tek Antrenmanla Sürdürdü.

Galatasaray, hafta sonunda kendi sahasında cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde yapılan antrenman, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başladı. Antrenmanın ana bölümünde çabukluk ve çıkış çalışmalarının ardından gruplara ayrılan Sarı-kırmızılı futbolcular, dar alanda kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yaptılar. Antrenman, soğuma ve açma germe çalışmalarıyla sona erdi. Antrenman sırasında bir pozisyonda sağ dizinden sakatlanan Hasan Şaş, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Tedavisine

hemen başlanan Hasan Şaş'ın sakatlığının durumunun çekilecek MR sonucunda kesinlik kazanacağı belirtildi. Antrenmana milli takımlarda bulunan futbolcuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Okan ve Sabri ile Ümit Milli Takım kampından dün dönen Uğur, Mehmet Topal ve Kongo Milli Takımı kampından bu akşam dönen Nonda katılmadı.

Öte yandan, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Okan Buruk ve Sabri'nin fizyoterapistler eşliğinde salon ve sahada özel çalışmalar yaptığı bildirildi. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinin normal seyrettiği bildirilen Ayhan Akman'ın ise istirahatının devam ettiği belirtildi.

Galatasaray, yarın basın ve taraftara kapalı olarak yapacağı tek antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title