Haberler

Galatasaray'da 4 Futbolcu Kadro Dışı

Galatasaray Futbol A.ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Teknik Heyetin Raporu Doğrultusunda Necati, Orhan, Cihan ve Hasan Kabze'yi Bu Sezon Kadrolarında Düşünmediklerini Açıkladı.

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik heyetin raporu doğrultusunda Necati, Orhan, Cihan ve Hasan Kabze'yi bu sezon kadrolarında düşünmediklerini açıkladı.

Sezgin, bugün yapılan antrenman sırasında yaptığı açıklamada, kampa giderken kadroda azalma olacağını söylediklerini ifade ederek, ''Bugün teknik heyetimizle bir görüşme yaptık. Daha sonra da Cihan, Orhan, Necati ve Hasan Kabze'ye teknik heyetin raporuyla bu sene kafamızda oluşturduğumuz kadroda kendilerine yer veremeyeceğimizi söyledik. Kendilerine hizmetleri için teşekkür ederiz'' dedi.

Kulübün bu oyunculara karşı vecibelerini yerine getireceğini vurgulayan Sezgin, ''Bunun bilinci içindeyiz. Kendilerine ayrı bir program verilecek ve antrenmanlarını takımdan ayrı devam ettirecekler. Bundan sonra da bazı değişiklikler olabilir. Kadromuza katılacak yeni arkadaşlar olabilir. Buradan da ayrılacaklar olabilir'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title