Haberler

Galatasaray, 2009 Yılından Sonra İlk Kez 5 Gol Birden Yedi

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Ligde 2009 yılında Kocaelispor'dan yediği 5 golden sonra, Medipol Başakşehir'den bu akşam aynı sayıda gol yiyerek 8 yıllık orucunu bozdu.

Galatasaray, Süper Lig'de 2009 yılında Kocaelispor'dan yediği 5 golden sonra, Medipol Başakşehir'den de aynı sayıda gol yiyerek 8 yıl aradan sonra "5 hezimeti" yaşadı.

EN SON SKİBBE YÖNETİMİNDE 5 GOL YEMİŞLERDİ

Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, deplasmanda Medipol Başakşehir'e 5-1 mağlup oldu. Ağır bir skor alan sarı-kırmızılılar, bu maçla birlikte 2009 yılından sonra ligde bir ilki yaşadı. Galatasaray, 2008-2009 sezonunun 21. haftasında Ali Sami Yen Stadı'nda Kocaelispor ile oynanan maçta kalesinde 5 gol görmüştü. O dönem Alman çalıştırıcı Michael Skibbe yönetimindeki sarı-kırmızılılar, sahadan 5-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Sarı-kırmızılılar bu müsabakadan sonra ilk kez Başakşehir'den 5 gol yedi. O maçta da Kocaelispor'dan Taner Gülleri, fileleri 4 kez havalandırmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

VS:

Mahalle takımı sanki 5-1 ne la

3
1
yanıtYanıtla
Olcay:

Birgun yine gelecegiz super dediginiz lige ve yine 5 tane atacagiz bunlara yasa varol kocaelispor

1
0
yanıtYanıtla
Adsız:

TUDOR ne Diyehala duruyor sorarım size

0
0
yanıtYanıtla
Ismail:

Ne yorumu yuhhh

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title