Haberler

Galatasaray Cafe Crown'un Rakipleri Belli Oldu

Güncelleme:

Basketbolda Fıba Erkekler "Eurochallenge" Kupası (F) Grubu'nda 4 Galibiyet, 2 Yenilgi, 10 Puan ve Averajla 2. Sırayı Alan ve 2. Tura Yükselen Galatasaray Cafe Crown'ın, Bu Turda Mücadele Edeceği (J) Grubu'ndaki Rakipleri Belli Oldu.

Basketbolda FIBA Erkekler “Eurochallenge” Kupası (F) Grubu'nda 4 galibiyet, 2 yenilgi, 10 puan ve averajla 2. sırayı alan ve 2. tura yükselen Galatasaray Cafe Crown'ın, bu turda mücadele edeceği (J) Grubu'ndaki rakipleri belli oldu.

Kupanın ilk tur gruplarındaki mücadele bu gece sona ererken, Galatasaray Cafe Crown, 2. Tur (J) Grubu'nda, (E) Grubu birincisi Almanya'nın EWE Baskets Oldenburg, (G) Grubu birincisi İtalya'nın Virtus Bologna ve (H) Grubu ikincisi Rusya'nın BC Triumph Lyubertsy takımlarıyla eşleşti.

Sarı-kırmızılı ekip, 2. Tur (J) Grubu'ndaki ilk maçını, 27 Ocak Salı günü İstanbul'da İtalyan ekibi Virtus Bologna ile yapacak.

Kupada 2. tur grup mücadeleleri, 4'er takımlı 4 grupta yine çift devreli lig usulüne göre 27 Ocak-10 Mart tarihleri arasında yapılacak. Maçlar sonunda 4 gruplarında ilk 2 sırada yer alacak toplam 8 takım çeyrek finale yükselecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title