Haberler

Galatasaray Cafe Crown, Uleb Cup'ta Adını Yarı Finale Yazdırdı

Uleb Cup Çeyrek Final Maçında Galatasaray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka'yı Cüneyt Erden'in Son Saniyelerdeki Üçlüğüyle 61-60 Mağlup Ederek, Adını Dörtlü Finale Yazdırdı.

ULEB Cup çeyrek final maçında Galatasaray Cafe Crown, Beşiktaş Cola Turka'yı Cüneyt Erden'in son saniyelerdeki üçlüğüyle 61-60 mağlup ederek, adını dörtlü finale yazdırdı.

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Öncelikle ilk yarı üç uzunla başladık. İyi müdafaa yapıp ribaundlarla etkili olduğumuzu düşünüyorum. Dengeli hücum ettik ve bir fark yakaladık. İkinci yarıda Beşiktaş sert bir savunma yaptı. İspanyol hakemin de avantajı Beşiktaş'ın lehine kullandığını düşünüyorum. Bunun arkasına sığınmıyorum, çünkü yapmamamız gereken birçok top kaybı yaptık. Sonunda şans atışına kaldı. Ve şans bize güldü. Bu son atış girmeyebilirdi.

Doğru atışı bulduğumuz için çok sevinçliyim. Bize yüzde 25, Beşiktaş'a yüzde 75 şans tanınıyordu. Bu bizi biraz da motive etti. Ben takımımı ve teknik heyetimi kutluyorum. Çünkü son saniyeye kadar canla başla mücadele ettiler. Bu zafer, Galatasaray Kulübü'ne hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Derbinin Torino'da oynanması nedeniyle yeterli seyirci desteği bulamadıklarının altını çizen Murat Özyer, Cumartesi günü yapacakları tarihi yarı final maçına imkanı olan tüm Galatasaraylıları davet etti. Antrenör Özyer, hedeflerinin kupada final oynamak ve kupayı kazanmak olduğunu ifade eden Özyer, "Yarı finalde DKV Joventut-Pamesa Valencia'nın galibiyle oynayacağız. Bizim ne yapacağımız çok önemli. Artık bir ivme kazandığımızı düşünüyorum. Tabii ki kolay takım yok. Ama kulübe ve taraftara bir madalya getirmemiz lazım. Umuyorum bunu başaracağız" dedi.

Attığı 3 sayılık basketiyle takımını yarı finale taşıyan Cüneyt Erden ise, "Sadece şuta baktığımız zaman 7'de sıfır gibi bir yüzdem vardı, maçın sonuna kadar. Ama maçın sonunda en değerli olan şutu soktum. Bizim için en değerlisi oydu. Maçın geneline baktığımızda çok boş olan, benim için kolay şutlar kaçırdım. Sonuçta bu şutu sokarak kazanmak bizim için çok sevindirici. Kamuoyunda favori Beşiktaş'tı, ama bizim aramızda favori bizdik. İyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Biz bugün konsantre olduk. Maça çok hazırdık. Ama son iki periyot 36 sayı yedik ve kötü hücum ettik. Ama maçın sonunu iyi getirdik" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı basketbolcu Fatih Solak ise, farkı açtıktan sonra maçı bu noktaya getirmemeleri gerektiğinin altını çizerek, "Öncelikle maçı bu noktaya getirmememiz gerekiyordu. Hata bizde ve bunu da kabulleniyoruz. Bir ara farkı 13-14 sayıya kadar çıkardık. Farkı koruyamadık. Son saniye üçlüğü ile kazandık, bunun için mutluyuz. Beşiktaş'ın favori gösterilmesi bizi olumlu yönde etkiledi. Bu basketbol, kim sahada yüreğini koyarsa, o kazanır. Yarı finalde iki İspanya takımından hangisi olursa olsun, bizim için fark etmez. Biz şimdi Beşiktaş maçını kazandık. Artık önümüzdeki rakibe bakacağız" dedi.

Genç basketbolcu Cenk Akyol da, kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Maça çok iyi başladık. İyi de savunma yapıyorduk. Farkı daha da açtık. Fakat basit top kayıpları yaptık. Maçın sonunda farkı tekrar açtık. Yine top kaybı ve iki sayı geriye düştük. Cüneyt ağabeyin eline sağlık, üç sayılık basketi attı ve kazandık. Maçı verdik hissi yaşamadık. Zaten bu hissi yaşasak, kazanamazdık. Maçın son anlarını da iyi oynayan bir takımız. Daha önce de yaşadık böyle şeyleri. Kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title