Haberler

Galatasaray Cafe Crown Evinde Efes Pilsen'e Yenildi

Beko Basketbol Ligi'nde Yapılan Karşılaşmada Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown'u 91 -84 Yendi.

Beko Basketbol Ligi'nde yapılan karşılaşmada Efes Pilsen, Galatasaray Cafe Crown'u 91-84 yendi.

Karşılaşmaya oldukça iyi başlayan Galatasaray Cafe Crown, dış atışlarda Cüneyt ve Graves, pota altında da Hüseyin ve Gurovic ikilisiyle bulduğu sayılarla 3. dakika sona ererken 13-2 öne geçti. Efes Pilsen hızlı hücumlarla etkili olarak 12-2'lik seri yakaladı ve 8. dakikaya girildiğinde farkı 1 sayıya (15-14) indirdi. İstekli oyununu sürdüren lacivert-beyazlı takım, periyotta son dakikaya girildiğinde Kaya'nın 3 sayılık basketiyle skoru (21-21) eşitledi. Ancak Galatasaray Cafe Crown, son saniyede Cüneyt'in 3 sayılık basketiyle 1. periyodu 26-21 önde kapadı.

İkinci periyoda daha etkili başlayan Efes Pilsen, bulduğu 7-0'lık seriyle 13. dakikada 28-26'lık skorla öne geçti. İki takımın da iyi savunma yaparak sürdürdüğü oyunda Galatasaray Cafe Crown Gurovic, Efes Pilsen de Shumpert ile skor üretirken, 19. dakikaya 40-40 berabere girildi. Galatasaray Cafe Crown, devreyi 45-43 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takım da çok top kaybı yaparak başlarken, Efes Pilsen dış atışlarda etkili olmaya çalıştı ve 25. dakikada Smith'in 3 sayılık basketiyle 51-49 öne geçti. Galatasaray Cafe Crown yaptığı hücumlardan eli boş dönerken, Efes Pilsen dış atışlarda etkili olmaya devam ederek, Shumpert'in üst üste 3 sayılık basketleriyle 29. dakikada farkı 11 sayıya (64-53) çıkardı. Lacivert-beyazlı takım son çeyreğe de 66-55 üstün girdi.

Son periyoda Thornton'un basketleriyle 5-0'lık seriyle başlayan Efes Pilsen, 31. dakikayı 71-55 önde geçti. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında lacivert-beyazlılar, Thornton ve Smith ile skor bulmaya devam ederek 36. dakikada farkı 19 sayıya (83-64) kadar çıkardı. Galatasaray Cafe Crown'da Graves'in farkı kapatma çabalarına karşın lacivert-bayazlı takım üstünlüğünü sürdürerek, önemli karşılaşmadan 91-84 galip ayrıldı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title