Haberler

Galatasaray Cafe Crown'da Gözler Uleb Kupası'nda

Beko Basketbol Ligi'nde Deplasmanda Türk Telekom'a 88-72 Mağlup Olan Galatasaray Cafe Crown'da Gözler, Uleb Kupası Çeyrek Finalinde Beşiktaş Cola Turka ile Yapılacak Maça Çevrildi.

Beko Basketbol Ligi'nde deplasmanda Türk Telekom'a 88-72 mağlup olan Galatasaray Cafe Crown'da gözler, ULEB Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş Cola Turka ile yapılacak maça çevrildi.

Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Murat Özyer, ligde Türk Telekom ile oynadıkları maçın 3. periyodunda hücum organizasyonlarında doğru hamleleri yapamadıklarını ve bunun sonucunda yenildiklerini söyledi.

Özyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Telekom maçını geride bıraktıklarını ve artık tamamen ULEB Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş Cola Turka ile yapacakları mücadeleye konsantre olduklarını dile getirdi.

Galatasaray erkek basketbol takımı olarak ULEB Kupası gibi ciddi bir organizasyonda son 8 takım arasında yer almalarının kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Özyer, ''Önümüzde çeyrek final mücadelesi var. Bu karşılaşmayı kazanmak için Torino'ya gidiyoruz. Bu maçı kazandıktan sonra madalya için sonuna kadar mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

Çeyrek finalde Beşiktaş Cola Turka ile eşleşmelerinin kendileri açısından önemli olduğunu kaydeden Özyer, şunları söyledi:

''Beşiktaş Cola Turka ile Türkiye dışında İtalya'da derbi maçına çıkacağız. Bu maçın yansıması tribünlere de olacaktır. Mücadelenin sonucu ne olursa olsun Türk basketbolu adına önemli bir gün yaşanacak. İnşallah bu sene bir Türk takımı ULEB Kupası'nı Türkiye'ye getirir. Tabii biz bu kupanın sahibi olmak istiyoruz. Ama Beşiktaş Cola Turka da kupayı kazanırsa onları alkışlarız. Derbi maçının centilmence geçeceğine inanıyoruz.''

Murat Özyer, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Hüseyin Beşok'u bugün idmanda deneyeceklerini söyledi.

Antrenör Özyer, Tufan'ın da sakatlığı nedeniyle ULEB Kupası'nda olmayacağını sözlerine ekledi

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title