Haberler

Galatasaray-Beşiktaş Derbisinin Ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hugo Almeida'nın yokluğunun, kendilerini etkilediğini söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Galatasaray karşısında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Hugo Almeida'nın yokluğunun, kendilerini etkilediğini söyledi.

Samet Aybaba, derbi maçın ardından katıldığı basın toplantısında, maça şok bir gol yiyerek başladıklarını ifade ederek, "İyi konsantre olup başlayamadık. Sonra uzun süre oyuna adapte olamadık. Orta alanda ve kenarları kullanmada sıkıntı yaşadık. Orta alanı çabuk geçen bir takımdık. Almeida'nın olmaması planlarımızı altüst etti" dedi.

İkinci yarıda skoru 2-1'e getirdiklerini kaydeden Aybaba, "2-1'den sonra Fernandes, Olcay ve Oğuzhan'ın bir şeyleri iyi yapması lazımdı. Ancak geçmiş haftalardaki ritmi yakalayamadık" ifadelerini kullandı.

Aybaba, Almeida'nın hücumdaki en etkili oyuncuları olduğunu belirterek, "Onun yerine ilerde topu tutacak bir ikinci oyuncumuz yok. Bunu Holosko ile yapmaya çalıştık, ama istediğimiz kadar başarılı olamadık. Santrfor eksiğimiz var" şeklinde konuştu.

Maçın genelinde ritim yakalayamadıklarını anlatan Aybaba, "Eksik yakaladığımız rakibimizin üstüne gidemedik. Bundan sonra 15 maçımız var. Büyük takımız, çevirmesini bileceğiz. 1-2 maçlık düşünmeyeceğiz ve hemen önümüzdeki maça hazırlanacağız" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARIN AÇIKLAMALARI

Beşiktaşlı futbolculardan Gökhan Süzen, Galatasaray'ın ilk 15-20 dakika baskı yapacağını bilerek sahaya çıktıklarını belirterek, "Maçlara baskılı başlayan bir takım. 15 dakikayı atlattığımız takdirde dengeyi kuracağımızı biliyorduk. Ancak kötü bir dakikada kötü bir gol yedik. Bizim gibi büyük takıma yakışmayan gol yedik. Yine yenilmemesi gereken son dakikada bir gol daha kalemizde gördük ve 2-0 geriye düştük. Ancak ikinci yarıda golü güzel bir zamanda bulduk" diye konuştu.

Melo'nun atılmasıyla kendileri için gidişatın olumlu hal aldığını kaydeden siyah-beyazlı futbolcu, şöyle devam etti:

"Fakat sadece oyunun hakimiyeti bizdeydi. Pozisyona girmekte zorlandık. Bir iki pozisyonumuz ve bir iki girişimimiz oldu. Böyle bir anda Galatasaray'ı yakalamışken daha iyi oynamamız gerekiyordu. Daha çok pozisyona girip maçı çevirmemiz lazımdı, ama olmadı."

Büyük bir takımda oynamasının kendisini heyecanlandırıp heyecanlandırmadığı sorusunu ise Gökhan Süzen, "Yeni formamla ilk maçımı derbide oynadım. Beşiktaş'ta oynamanın avantajları var. Taraftarların önünde oynayacağım. Daha önce taraftarların önünde oynamamıştım. Benim gibi sol bek oynayan oyuncu için olumlu olacak. Hücumu seven bir oyuncuyum. İçerde oynayacağımız ve topun bizde olacağı anlarda benim için avantajlı durum olacak. Bugün kanatlarda etkisizdik ve topu önde tutamadık" diye yanıtladı.

Beşiktaş formasıyla ilk maçına çıkan Brezilyalı futbolcu Dentinho ise iyi oynamadığını dile getirdi. Dentinho, Galatasaray ile çetin bir mücadele yaptıklarını vurgulayarak, "Yemememiz gereken iki gol yedik. İkinci yarıya iyi başladık. Melo'nun atılmasından sonra topa sahip olan bizdik. Ancak golü bulamadık. Bunun üstesinden gelip önümüzdeki maçlarda telafi etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş forması giymekten mutlu olduğunu anlatan yeni transfer, "İlk maçımda biraz stres vardı. İlk maç olması itibariyle heyecanlandım. Ancak başımızı kaldıracağız ve şampiyonluk için mücadele vereceğiz" diye konuştu.

Takımda henüz oyuncuların isimlerini bilmediğine dikkati çeken Dentinho, "Onları öğrenmem lazım. Fizik olarak hazırdım. Kadroya girdim ve sonrasında oyuna dahil oldum. Ancak performansımı beğenmedim" şeklinde konuştu.

Galatasaray'da kırmızı kart gören Melo'nun hareketini görüp görmediği yönündeki soruya ise siyah-beyazlı futbolcu, "Ben pozisyona yakındım, ama başım yerde olduğu için görmedim" yanıtını verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hugo Almeida Samet Aybaba Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title