Haberler

Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'ndan 2 Transfer

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi Takımlarından Galatasaray, ABD'li Oyuncular Tangela Nicole Smith ve Loree Marlowe Moore'u Renklerine Bağladı.

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Galatasaray, ABD'li oyuncular Tangela Nicole Smith ve Loree Marlowe Moore'u renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, WNBA patentli oyuncular Tangela Nicole Smith ve Loree Marlowe Moore ile bugün sözleşme imzalandığı belirtildi. Charlotte Sting'den transfer edilen 30 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Tangela Nicole Smith, 2000-01 sezonunda Botaşspor'da forma giymişti. New York Liberty'den alınan Loree Marlowe Moore ise 24 yaşında ve 1.75 metre boyunda.

Öte yandan, Sarı-kırmızılılar'da Trisha Skibbe'nin, eski takımı Panathinaikos'a döndüğü, Ceylan Emre'nin, sezon sonuna kadar Tarsus Belediyesi ile anlaştığı, genç oyunculardan Sevda Esenler'in de 2. Lig takımlarından Kutlukent Belediye ile kiralık olarak sözleşme imzaladığı kaydedildi.

(KÇ-İY-MEF-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title