Haberler

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: Seçim Kaçınılmaz

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek yönetim kurulu toplantısının bitmesinin ardından, "Demokratik yapımız için seçim kaçınılmaz bir olay. Gerektiği zaman seçim yapılır" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu toplantısının sona ermesinin ardından Türk Telekom Stadyumu'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Igor Tudor ile yolların ayrıldığını açıklayan Özbek, "Kararı Tudor'a da tebliğ ettik. Tudor'la olan ilişkimizi bugün sonlandırdık. Kararımız bu" dedi. Özbek, "Fatih Terim konusunda toplantıda herhangi bir tartışma yaşandı mı" sorusuna, "Fatih Terim'le ilgili bir tartışma çıkmadı" cevabını verdi.

"BİZİ YIPRATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Tudor ile yolları ayırdıktan sonra bir karar daha aldıklarını belirten başkan Özbek, "Daha sonra yine Galatasaray nezdinde olağanüstü seçimli genel kurul kararı aldık. Bunun kulüp için hayırlı olacağını inanıyorum. Bizim kararlarımız Galatasaray'ın geleceği ile ilgili kararlar. Yönetim ve başkanı yıpratmak için Galatasaray'a karşı bir duruş var. Kulüp bundan zarar görüyor. Bu zarar görme sürecini kısaltmak lazım. Yönetim ve başkanı yıpratmak için Galatasaray'a saldırılar oluyor, bunların son bulması lazım" açıklamasını yaptı.

"YARIŞTAKİ DURUMUMUZ ETKİLENMEYECEK"

Önlerinde bir süreç olduğunun altını çizen Özbek, "Demokratik yapımız için seçim kaçınılmaz bir olay. Gerektiği zaman seçim yapılır. Önümüzde süremiz var, konuyu değerlendireceğiz. Kimse endişe etmesin. Yönetim kurulu tamamen görevinin bilincindedir. Seçime kadar olan sürede, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışındaki yeri ile ilgili herhangi bir sıkını olmayacak. Bugün alınan karar Tudor'la beraberliğimizin son bulması kararı. Önümüzde bir süreç var, kulüp yönetimi en iyi şekilde yönetecek ve yarıştaki durumumuz etkilenmeyecek" diye konuştu.

"YÖNETİM, ESKİSİNDEN DAHA KUVVETLİ BİR ŞEKİLDE BU 1 AYLIK SÜRECİ YÖNETECEKTİR"

20 Ocak 2018'e kadar süreleri olduğunu belirten Dursun Özbek, "Şu anda aldığımız karar seçimli genel kurulun yapılması. 20 Ocak'a kadar süremiz var. Taraftarlarımız en ufak endişeye düşmesin. Bugünkü yönetim eskisinden daha kuvvetli bir şekilde bu 1 aylık süreci yönetecektir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500

Yorumlar (2)

fenerli-1:

SENE BASINDA FB-nin 10 yil sundan once ILGILENDIYI INDI ISE AMATOR SEVIYYEDE OYUNCULARI ALDIGI UCUN TUDOR YOK YONETIM GETMELI

0
2
yanıtYanıtla
Deli dumrul:

Futbolun adaleti yok , fenerle araya 11 puan fark vardı, vede 2 nci lige yerleşti ki ehl, l olsun burdan iyi bir ders almanız lazım, bütün suç yonetimdedir. Fanatik taraftar olarak gururu. ma yediremiyorum.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title