Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kadın basketbol takımıyla bir araya geldi

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kadın basketbol takımının teknik ekibi ve oyuncularıyla bir araya geldi.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşen buluşmada, Başkan Cengiz'in yanı sıra Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ile Galatasaray Sportif AŞ'nin basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Oytun Özer de yer aldı.

Başantrenör Efe Güven ile oyuncular, stat müzesini gezdi ve kulübün tarihini anlatan kısa filmi izledi.

Mustafa Cengiz, kadın basketbol takımına 10 yılı aşkın süredir hizmet eden Efe Güven ile Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Müge Erdem başta olmak üzere tüm idari ve teknik ekip personeline plaket takdim etti.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde açıklamalarına yer verilen Cengiz, "Kadının temsil edilmesi, sportif, ekonomik, idari ve siyasi her türlü alana girmesi o toplumu yüceltir. Bu dünyada sizlerin varlığının bu toplumu yücelteceğine inanıyoruz. Hem Türk kadınının hem de genel olarak kadının toplumsal bütün faaliyetlere ciddi olarak katılması bir kere beni bir aile babası olarak çok mutlu ediyor. Türk toplumunu, Türk milletini ve bütün insanlığı seven bir insan olarak mutluyum. Bir kadın ne kadar aktif olursa bir toplum o kadar güçlüdür zihniyetinde olan bir insanım. Bu beni mutlu ediyor. Erkek takımlarımız alınmasın; kadın basketbol takımımız ve kadın voleybol takımımız iyi durumda olunca ayrıca mutlu oluyor ve onur duyuyorum. Başta hocamıza, şube sorumlumuz Oytun Bey'e, takıma ve tüm çalışanlara verdikleri katkılar için tek tek teşekkür ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray tarihinde yer almanın mutluluk verici olduğunu dile getiren başantrenör Efe Güven ise şu ifadeleri kullandı:

"Bu değerli hediye için Sayın Başkanımız Mustafa Cengiz'e teşekkür ediyorum. Bu, benim için çok değerli bir hediye oldu. Galatasaray tarihinde yer almak ve burada ismimin olması benim için çok büyük bir mutluluk. Her ne kadar Galatasaray'da başarı şampiyonluk olsa da bir noktada buraya bir emeğim geçtiği için ve tarihinde yer alacak olduğum için çok mutluyum. İnşallah tarihe geçecek başarıları da müzemizde yer alacak kupalardan bir tanesini de ben kulübümüze getiririm. Önümüzdeki hafta FIBA Avrupa Ligi çeyrek finali oynayacağız. Kulübümüze ve tarihimize yakışan mücadeleyi göstereceğimize söz veriyorum."

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray basketbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title