Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: İnşallah Avrupa'da da Şampiyon Olacağız

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İzmir'de gelen şampiyonluğun ardından, "İnşallah Avrupa'da bu şampiyonluğu, şampiyonluklarla taçlandıracağız" dedi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Göztepe'yi 1-0 yenerek şampiyon oldukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"İNŞALLAH AVRUPA'DA ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

Basın mensuplarına konuşan Mustafa Cengiz, "Biz sizinle soğuk bir Kayseri gününde başladık. Şimdi finale kadar geldik. Öncelikle bu şampiyonluğu tüm camiaya, bütün taraftara, bütün Galatasaraylılara armağan ediyorum. Normalde akıcı konuşurum ama şimdi kelimeleri seçmekte zorlanıyorum. 34 haftanın ardından mutlu sona ulaştık. Hak ettiğimiz, adil bir yarışın ardından ipi göğüsledik. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bizimle beraber yarışan rakiplerimizi de tebrik ediyorum. İnşallah Avrupa'da bu şampiyonluğu, şampiyonluklarla taçlandıracağımıza inanıyorum." dedi.

"ŞAMPİYONLUĞA SEÇİME ÇEVİRMEK İSTEMİYORUM"

Sarı-kırmızılı camiaya yönelik konuşan Mustafa Cengiz, "Türk futboluna, Galatasaray'ın bu şampiyonluğun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Önümüzde bir seçim var. Ben bu şampiyonluğu seçime çevirmek istemiyorum. Ben Galatasaray taraftarıyım. Ateşli bir taraftarım. Başkan olarak şampiyonluk yaşamak nasip oldu bana. Bu görev bana verildi, ben de layık olmaya çalıştım. Bütün camiaya, bütün bize oy verenlere vermeyenlere tüm Galatasaraylılara sevgi, saygı ve selam iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Göztepe'yi de kutlayan Mustafa Cengiz, "Göztepe yüreğiyle oynadı. Adına ve şahına yakışır bir futbol sergiledi. Bütün futbolcularını yürekten kutluyorum. Biz şampiyonluklara oynayan bir takımız. Rakiplerin de verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

"UEFA'DAN CEZA YOKi DETAYA GİRMEM"

UEFA'dan ceza almayacaklarını hatırlatan Mustafa Cengiz "UEFA ile 4 yıllık bir anlaşma yapacağız. Herhangi bir ceza yok. Detaylara giremem. UEFA, Türk futbolunu ve Galatasaray'ı destekliyor. Bizim önümüze aşamayacağımız bir engel çıkartmayacaktır." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Kayseri Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (7)

AÇ TAVUK KENDİNİ NEREDE GÖRÜRMÜŞ:

YA SARHOŞ YADA FUTBOLUN F SİNDEN ANLAMIYOR GS BU KADROYLA ŞAMPİYONLAR LİGİNE 4. TORBADAN GİRİP AVERAJ TAKIMI OLUR ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARINDAN EN ÇOK GOL YEME REKORUNU EGALE EDER ZATEN REKORDA ONLARDA :D 4 4 4 4 UNUTMADIK :D

4
5
yanıtYanıtla
TAKA:

Hahahaha

1
4
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Yav uefa da Ali Cengiz oyunları sökmez ceza almayacağız ne demek, Uefa başkanını satınmı aldın

0
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Müptezel

0
0
yanıtYanıtla
Kim daha iyi:

Alex mi , Gomis mi ?

0
0
yanıtYanıtla
HAGİ:

Golex :)

yanıt4
yanıt0
FİLINTA:

Hakikaten dalgamı geciyorsunuz bizimle önümüzde 50 sene var hicbir türk takımı şampiyonlar ligi kupasini alamaz birazdaha gercekci olalım sayın başkan ve başkanlar hepinize diyorum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title