Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: Hemen İstifa Etsinler

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, mazbatasını aldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cengiz, "Sportif AŞ'deki arkadaşlar derhal istifa etsinler" dedi.

Galatasaray Başkanı Musatafa Cengiz, mazbatasını aldı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"SPORTİF AŞ'DEKİ ARKADAŞLARIN İSTİFA ETMESİNİ BEKLİYORUM"

Sportif AŞ'de görev yapanların acil olarak istifa etmeleri gerektiğini ifade eden Cengiz, " Galatasaray'ın önünü açmak için bugünden tezi yok, Sportif AŞ'deki arkadaşlarımızın istifa etmesini bekliyorum, istiyorum. Burada zaman kaybına tahammülümüz yok. Bu değerli arkadaşlarımın gereğini yapacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Doğal bir insan olduğunu ifade eden Cengiz, "Basın danışmanı arkadaşlarım, her zamanki gibi metinler hazırladılar, ben de her zamanki gibi okudum ama aklımda hiçbir şey kalmadı. Beni az çok tanımaya başladınız. Ben, doğal olmaktan, şeffaf olmaktan ve gerekirse pot kırmaktan çekinmeyen bir insanım." dedi.

"BİZE BİRAZ SÜRE VERİN"

Galatasaray'ın mali açıdan zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Cengiz, " Galatasaray, mali açıdan kritik bir dönemden geçiyor. Sorunları halının altına süpüre süpüre bugünlere geldik. Her gün 1 kilo kaldırabilirsiniz ama 1 yıl biriktirip, 365 kiloyu bir günde kaldıramazsınız. Biz, sorunlarımızı öncelikler sırasına göre çözmek niyetinde ve kararlılığındayız. Bize maksimum bir ay, en az ise 15 gün süre verin" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'NİN EN DEĞERLİ MARKALARINDAN BİRİYİZ"

Transfer çalışmaları hakkında da konuşan Cengiz, "Büyük takımlarda her mevkide, birbirini aratmayacak seviyede 3 futbolcu olmalı. Bizde 2 mevkide oyuncu eksik. Fatih hocamız, 2 mevkide bize destek olacak oyuncu olursa güzel olur, olmazsa bu çocuklarla aslan gibi devam ederiz dedi. Galatasaray'ın önünde tek bir hedef vardır, her durumda, her dalda şampiyonluk. Türkiye'nin en değerli markalarından biriyiz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

ABUZİTTİN ŞİNASİ KAHRAMANSOYLU:

terim mi istifa ediyor yaşasınnnnn

4
7
yanıtYanıtla
Dogrular:

Gardas Fenevlisin galiba...korkma

yanıt7
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title