Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İbb Başkanı Uysal'a Ziyaret

- Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İBB Başkanı Uysal'a ziyaretİSTANBUL - Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti.

- Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İBB Başkanı Uysal'a ziyaret

İSTANBUL - Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binasında gerçekleşen görüşmede, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Mevlüt Uysal'a sırtında '07 Mevlüt Uysal' yazılı Galatarasay formasını hediye etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, nezaket ziyaretinde Galatasaray Kulübü'nü ve camiasını şampiyon oldukları için tebrik ettiğini söyledi.

Mevlüt Uysal: "T. T. Stadyumu ile ilgili çözülmesi gereken konuları da konuştuk"

Görüşmede Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu ile ilgili çözülmesi gereken konuları da konuştuklarını ifade eden Başkan Uysal, "İstanbul ile ilgili sorunları çözmek görevimiz. Galatasaray Kulübü'ne yeni sezonda da başarılar diliyorum. Tabi sporda asıl olan kaynaştırıcı yönünü ortaya çıkartmak. Sporun topluma verdiği pozitif enerjiyi ortaya koymak" diye konuştu.

Mustafa Cengiz: "Stadımız ile ilgili sıkıntıları Başkanımız Mevlüt Uysal'a anlattık"

Mustafa Cengiz ise Başkan Mevlüt Uysal'ın dünyanın en değerli incilerinden İstanbul'un başkanı olduğunu belirterek, "Başkan, çok zor bir görevi devraldı ve başarıyla yürütüyor. Kendisine bir İstanbullu olarak başarılı hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nun devletin ve milletin bir parçası olduğunu dile getiren Mustafa Cengiz, "Taraftarımızın, seyircilerimizin stadımıza ulaşımı ve maç sonrasındaki dağılımı ile ilgili sıkıntıları Başkanımız Mevlüt Uysal'a anlattık. Sağ olsun kendisi hemen talimat verdi. İnşallah en kısa sürede taraftarımızın stadımıza güven içinde geliş gidişi sağlanacaktır. Sevgili Başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezon adil, dürüst ve sağlıklı bir futbol sezonu olur" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title