Haberler

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Antrenmanı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Teleset Mobilya Akhisarspor ile yapılacak olan Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi son antrenmanı izledi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maç öncesindeki son çalışmasını gerçekleştirdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki antrenmana koordinasyon ve sürat çalışmasıyla başlandı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde ise sınırlı alanda taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

BAŞKAN MUSTAFA CENGİZ'DEN YARI FİNAL MAÇI ÖNCESİ DESTEK

Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynanacak karşılaşma öncesi yapılan son antrenmanı Başkan Mustafa Cengiz ile birlikte Sportif A.Ş. Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak da takip etti. Sarı-kırmızılı futbolcular ile kısa süre konuşma yapan Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile de sohbet etti ve kendisine başarılar diledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Mustafa Cengiz Galatasaray Murat Erat Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Şampiyon:

Bjk yazdıracağız yine

1
3
yanıtYanıtla
AVRUPA FATİHİ BİR GENÇ:

2 Senedir eyvallah iyisinizde yinesi olmaz 15 sene sonra görürsünüz şampiyonluk

yanıt2
yanıt0
teolog33:

Hakemlerle kazanılmış puanlardan sonra tabii ki; Gülerek birbirinize sarılırsınız. Ancak şimdi deplasman maçları var. Orada da aynı özellikle Akhisar maçı sanki hatır şikelik bir maç gibi gözüküyor. Ancak, ilk yarıda oynanan Fenerbahçe maçında Cüneyt Çakır''ın vermediği Jansen''in sayılmayan golü aslında ligin kaderini tayin etti. Denilebilir. Ancak her ne olursa olsun, MHK istifa etmeden bu işler düzelmez. MHK''dan ziyade TFF''nin gitmesi gerekmektedir. Bu da Demirören''in gitmesi demektir. Zor

0
3
yanıtYanıtla
Watmotje:

Bizim Turk muhabirleri kafasina gore takiliyor galba. Neyin okulunu okudunda Galatasarayin renkleri sarilacivet oldu. . ?Duzelt biran!

2
0
yanıtYanıtla
Başkan:

Gel yarın başla asgari ücret +ssk+ akbil

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title