Haberler

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Açıklamaları 2

Dha SPOR-Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamaları 2DHA SPOR-Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarıŞenol Güneş'in sözlerine yorum yapamamİki kulübün finans durumlu farklıHakan Şükür'ün ihracı gündeme geldi ve kendisi de disiplindeGalatasaray kulübü Başkanı Dursun Özbek açıklamalarının ikinci bölümünde yine çarpıcı noktalara değindi.

Dha SPOR- Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamaları 2

DHA SPOR- Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamaları

Şenol Güneş'in sözlerine yorum yapamam

İki kulübün finans durumlu farklı

Hakan Şükür'ün ihracı gündeme geldi ve kendisi de disiplinde

Galatasaray kulübü Başkanı Dursun Özbek açıklamalarının ikinci bölümünde yine çarpıcı noktalara değindi. Özbek, yeni sezon beklentilerinin sorulması üzerine şu görüşlere yer verdi

İlk ciddi karşılaşmamız Beşiktaşla oldu. Sporcularımızın bir kısmı takıma yeni katıldı. Bazı yerler aksar gibi gözüksede uzun vadede sorun yaşayacağımızı düşünmüyoruz. Birlikte oynama alışkanlığı genişledikçe yapılan nokta transferler yerine oturacaktır. Bazı eksikliklerimizi de görüyoruz ve bu yönde transfer komitesi çalışmalarını sürdürüyor.

Galatasaray gibi dünyada çok tanınan, futbol literatüründe önemli yer alan bu kulüp haftada 1 maçla daha iyi netice alırım diye düşünmesi mümkün değil. Bugün Dünya'da futbol endüstrisi öyle hale geldiki 3 günde bir maç oynanıyor. Böyle bir düşünce içerinde değiliz her zaman da şampiyonluk önceliktir, vazgeçilmez hedeftir. Bu sezona da o maksatla hazırlanıyoruz. Ne kadar kupa varsa hepsini alabilmek için hedef koyuyoruz. 2 sezon boyunca 6 kupa var 5'ini Galatasaray almış. Kupa dediğiniz zaman Galatasaray başkadır. Göndermek istediğimiz oyuncularımız da var. En hassas denge finans. Bunu dengeli sağlıklı tutmak çok önemli. Kriterlerin başında hem taahhütlerin yerine getirilmesi önemli hemde UEFA nezdinde taahhütlerin yerine getirilmesi önemli. Galatasaray'ı daha güçlü hale getirmek için yapacağımız transferler. Düsünülmeyen oyuncuların gitmesi ile de alakalı onlarıda düşünüyoruz onların kontratlarının feshedilebilmesi, bizim de önümüzü açacaktır.

FENERBAHÇE MAÇINA ÇOK VAR

Özbek, iki Hollanda'lı teknik adamı karşılaştıracak Fenerbahçe maçı sorulan soruya şu yanıtı verdi

Bu soru için çok erken. Daha 3 ay var maça. Galatasaray kimle oynarsa oynasın tek hedefi kazanmaktır.

ŞENOL GÜNEŞ'İN SÖZLERİ

Şenol hocanın sözlerinin üzerine aslında yorum yapmak istemiyorum. Kendisine sormak lazım açılımını. Şunun bilinmesinde fayda var. UEFA ile yapılan anlaşmanın esası şudur. Herhangi bir transfer yasağı yoktur, sattığın kadar alabilirsin, ya da kişi sayısı sınırlaması yoktur. Tek husus vardır, o da futbolcuların ödeyeceği maaşların toplamı, 65 milyon Avroyu geçmemesine dikkat et diyor. Tek kriter bu. Diğer takımların sözleşmeleriyle bizim sözleşmemiz aynı değil. Biz bütçemizi ve dengeyi çok hassas bir şekilde koruyoruz. UEFA limit koymasa da bu olmaz. Ben bütçemin el verdiği kadar, beni tekrar zor duruma sokacak harcamalar içinde olmayacağız. Başarıyı getirecek harcamalar tabii ki olacak ama bir denge içinde gerçekleşecek. Her kulübün kendi yönetimi ve prensipleri var. Biz böyle görüyoruz.

Özbek sözlerini oyunculara verilen cezalara getirdi ve şöyle bitirdi

Uygulama üzerinden bir kaç ay geçti. Bu bir yönetim kararı. İkide bir gündeme getirilmesi kalkacak mı denmesi uygun değil. Kalkacaksa niye verildi Bu yönetim kararı olarak tecelli etmiştir. Kırmızı ışıkta geçtiğin zaman ne oluyor Gidip trafiğe soruyormusunuz.

-SEYİRCİMİZ BİR TANEDİR

Özbek taraftar konusunda sorulan bir soruyu da şöyle yanıtladı

Galatasaray seyircisi takımını seyretmeye gelecektir endişem yok. Kombine fiyat listelerimiz var ve üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Galatasaray taraftarı takımını seyretmeden duramaz. İllaki onları bekliyorum. Gerekli desteği vereceklerini biliyorum.

Galatasaray'ın zararı sportif 52 milyon avroydu geçen sene sonunda. Bu seneki zararı, 23-24 milyon avro gözüküyor. Bunun içinde vergi uzlaşma bedeli de var. 20 milyon lira olarak. Gerçek zararı operasyonel manada yaklaşık 16-17 milyon avrodur.

-Türkiye Kupası ve TFF kupası gibi kupalar ait olmayan statlarda oynanan maçlarda tek yetkili federasyon. Beşiktaş maçı için de aynısı konuşuldu. Yine aynı kararlar alındı. Ama Konya'ya gittiğimizde gördüğümüz şey farklıydı. Beşiktaş Kulübü oraya büyük bir pankart astı. Biz böyle konuşmadık dedik, konu Beşiktaşın pankart asması değil, pankartın içeriği hiç değil, keşke bize deselerdi ki bizim aklımızdan böyle bir pankart geçiyor, gel bir tarafa senin, bir tarafa bizim logomuzu koyalım, ortak pankart asalım deselerdi. Aynen benim başkalarını arayıp, gel hasılatı bağışlayalım dediğimiz gibi daha güzel olmazmıydı. !

Beşiktaş'ın tribünlerinde yapılan tezahüratları hakaret seviyesinde kabul ediyoruz. Bunu yetkili kurumlar değerlendirir ve gerekeni yaparlar.

HAKAN ŞÜKÜR İHRAÇI DİSİPLİNDE

Hakan Şükür'ün ihracı gündeme geldi ve kendisi de disiplinde.

UEFA ile bir tarih yok görüşme için. UEFA belli periyotlarda inceleme yapıyor. Yine gelip inceleyeceklerdir. Biz 65 milyon avronun altındayız.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Şenol Güneş Dha Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title