Haberler

Galatasaray - Balıkesirspor Maçının Ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, aldıkları galibiyetten ve oyunun belli bölümünde oynadıkları güzel futboldan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor'u 3-1 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, aldıkları galibiyetten ve oyunun belli bölümünde oynadıkları güzel futboldan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Hamzaoğlu, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve skor 3-1 olana kadar da iyi işler yaptıklarını belirterek, "Skor oyunu rahat bir noktaya getirince, oyuncularım kolektif futboldan uzaklaştı. Bu da yaptığımız iyi şeylere gölge düşürdü. Böyle kazanılan bir maçta bu tür hataların yapılması bizi bir anlamda da sevindirdi. Çünkü bir sonraki maça daha iyi hazırlanacağız. Galibiyetten ve oyunun belli bölümünde oynanan güzel futboldan dolayı memnunum. Son bölümdeki görüntüden ise memnun olmadık ama bazı şeylerin zaman alacağını söylemekte yarar var. Futbolun affı yok. Yarın öbür gün böyle bir oyuna ve bencilliğe başvurursak, faturasını ağır ödeyebiliriz. Bizim için iyi bir uyarı oldu" dedi.

Maçın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Felipe Melo'nun ciddi bir durumunun olmadığını da açıklayan teknik direktör Hamzaoğlu, "Melo'nun bileğinde bir problem oldu. Ciddi olduğunu düşünmüyorum. Tam kontrolleri yapılacak. Medicana Sivasspor maçına kadar problemi kalacağını sanmıyorum. Melo'nun durumu iyi. İnşallah tam kadro hazır olacağız" diye konuştu.

Yasin Öztekin, Bruma ve Tarık Çamdal'ın performanslarının sorulması üzerine de sarı kırmızılı takımın teknik direktörü, "Yasin ve Bruma'nın performanslarından memnunum. Torku Konyaspor maçında iyiydiler ve devamını getirmelerini isteyerek oynamalarını uygun gördüm. Oyunda kaldıkları sürede başarılıydılar. Tarık ise uzun aradan sonra yeni yeni oynamaya başladı. Her geçen maç üstüne koyduğunu görüyorum. Ufak tefek hataları oluyor ama her geçen gün kendini geliştiriyor. Bundan sonra daha da iyi olacaktır" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Hamzaoğlu, Sneijder'in performansını ise şöyle değerlendirdi:

"Kendisinden memnunum. Önemli bir oyuncu bizim için. Oynadığı zaman takımı da oynatabiliyor. Özel yeteneklere sahip. Sahadayken mutlu oluyor ve bizim e tüm oyuncularımız için amacımız bu. İnşallah artırarak devam eder."

Medicana Sivasspor ile yapacakları maçla ilgili de Hamzaoğlu, "İyi bir maç olacak. Sergen Yalçın da gerçekten önemli katkı sağladı takımına. Onu da tebrik etmek istiyorum. İyi oynuyorlar. Zemin konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Hava soğuk olacaktır ama zemin sorunu yaşanmaz. Güzel, keyifli bir maç oynanacak" şeklinde konuştu.

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman'ın bir oyuncusuna tokat atması hatırlatılarak, kendisinin benzer bir durum yaşayıp

yaşamadığının sorulması üzerine, "Ben böyle bir olay yaşamadım. Durumu o noktaya getirecek neler yaşandı bilemiyorum. Yorum yapmak da doğru değil. Ben böyle bir şeye teşebbüs etmeyi düşünmem ama nasıl şartlar olur, nasıl bir ortamla karşılaşırız bilemem" ifadesini kullandı.

Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için üzüntülerini dile getiren Hamzaoğlu, "Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız acı olaydan dolayı Özgecan kardeşimiz için rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Allah bu tür olayları hiçbirimize yaşatmasın. Bunların nedenlerini de iyi araştırmak lazım" dedi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 3-1 mağlup olmalarına rağmen takımının iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade ederek, "Galatasaray belki de hiç pozisyona girmeden, ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Alt sıra takımlarının kaybettiği haftada buradan puan çıkarmak istiyorduk ancak bir anda skor 3-0 oldu. Devre arasında oyuncularıma, ligde kalmaya çalışan bir ekip olarak ikinci yarıda ortaya koyacağımız mücadelenin bizim için bir referans olacağını söyledim. İkinci yarı bu anlayışla oynamalarını, golü aramalarını istedim. Oyuncularımı mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Sonuna kadar gol atmak için uğraştık" dedi.

Karşılaşmanın hakemi Mustafa İlker Coşkun'u da eleştiren Özdeş, Melo'ya ikinci sarı kartı gösteremediğini, kendi oyuncuları Aykut Çeviker'in sarı kartı ile Eray Ataseven'in kırmızı kartının ise ağır olduğunu savundu.

Özdeş, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın acısını içlerinde hissettiklerini belirterek, "Bu hafta sonu oldukça üzücü başladı ve bitti. Ülkemizi yasa boğan çirkin saldırıda hayatını kaybeden Özgecan kardeşime rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Böyle bir olayın tekrarlanmamasını temenni ediyorum" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Hamzaoğlu Balıkesirspor Felipe Melo Sivasspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title