Haberler

Galatasaray, Ara Vermeden Bayer Leverkusen Maçı Hazırlıklarına Başladı

Turkcell Süper Lig'de Dün Vestel Manisaspor'u 6-3 Gibi Farklı Bir Skorla Yenerek Liderliğini Sürdüren Galatasaray, Ara Vermeden Çarşamba Günü Bayer Leverkusen ile Oynayacağı UEFA Kupası 3. Tur İlk Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Turkcell Süper Lig'de dün Vestel Manisaspor'u 6-3 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdüren Galatasaray, ara vermeden çarşamba günü Bayer Leverkusen ile oynayacağı UEFA Kupası 3. tur ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Vestel Manisaspor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon idmanıyla çalışmayı tamamlarken, diğer futbolcular ise topla çalışma ve dar alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanda Sarı-kırmızılı futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi. Antrenmanda Alman teknik adam Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan ancak daha sonra affedilen Sabri ile sakatlığı nedeniyle birkaç haftadır tedavi gören

Nonda takımla birlikte çalıştı. Antrenmana sakatlıkları süren Hasan Şaş ve Linderoth ile ülkesinin milli takımında bulunan Song katılmadı.

Galatasaray, Bayer Leverkusen maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(EE-İY-GS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title