Haberler

Galatasaray, Antalyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor Karşılaşması Hazırlıklarını Basına Kapalı Olarak Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Galatasaray, Antalyaspor karşılaşması hazırlıklarını basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri`nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümünde, ısınma koşusu ve esneklik çalışmaları yapıldı. Antrenmanın ana bölümünde önce teknik çalışmalar yapılırken kaleciler, kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu eşliğinde özel olarak çalıştılar. Daha sonra iki takım halinde dar sahada kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı.

Milli takımlardan dönen oyunculara ise yalnızca aerobik koşulardan oluşan bir rejenerasyon programı uygulandı. Antrenman, soğuma koşusu ve esneklik çalışmalarıyla tamamlandı.

Necati Ateş, Aydın Yılmaz ve Orhan Ak`ın sağlık ekibi tarafından tedavilerine devam edildi. Tedavilerinin ardından Necati sahada, Aydın ise salonda fizyoterapistler eşliğinde özel bir program dahilinde çalıştılar.

Galatasaray, Antalyaspor karşılaşması hazırlıklarını yarın basına kapalı olarak yapacağı son antrenmanla tamamlayacak ve akşam saatlerinde uçakla Antalya`ya giderek, otelde kampa girecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title